EA Access-abonnees kunnen nu EA Sports UFC downloaden

19 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
ea-access

Mocht je zo'n jaarabonnement van EA Access hebben aangeschaft, dan kun je vanaf nu een extra game spelen, namelijk EA Sports UFC. Een jaarabonnement EA Access kost 24,99 per jaar of 3,99 per maand.

EA Access

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat EA Access-abonnees vanaf nu ook EA Sport UFC terugvinden in de Vault. EA Sport UFC vult daarmee het lijstje van andere gratis te spelen spellen aan, zoals Battlefield 4, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need For Speed Rivals, Madden NFL 25, FIFA 14 en Peggle 2. Helemaal gratis is het natuurlijk niet, omdat je er dus een abonnement voor hebt moeten afsluiten – maar met dat abonnement kun je de bovenstaande games zo vaak spelen als je wil, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zitten.

EA Sport UFC kwam in juni van dit jaar uit op Xbox One (en PlayStation 4) en wil met z’n gameplay het gevoel en de emotie van de vechtsport nabootsen. Je kunt de ultieme vechtersbaas worden in de carrièremodus of neemt de controle over legendarische MMA-vechters, zowel uit het heden als het verleden, terwijl je het opneemt tegen andere legendarische strijders. Normaal gesproken kost de game je 59,99 euro, maar met je EA Access-abonnement is het spel gratis en ongelimiteerd te spelen (los van alle downloadable content).

EA Access is een abonnementendienst voor videospellen van speluitgever Electronic Arts. Binnen de service vind je een aantal games, namelijk de hierboven genoemde. Voor een bedrag van 24,99 per jaar of 3,99 per maand krijg je toegang tot de Vault, waar je dus al die ‘gratis’ te spelen spellen vindt. Ook krijg je tien procent korting op games die je via de dienst aanschaft (die dus nog niet in de Vault te vinden zijn) en kun je er geregeld demo’s en andere leuke software ruim voor de release vinden. Lees hier meer over EA Access.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)