De drie beste nieuwe films en series op Netflix #112

25 augustus 2017 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de film Death Note.

Death Note (2017)

Mocht je de anime Death Note hebben gezien, dan weet je dat die een ijzersterk verhaal heeft met als thema ‘gerechtigheid’. In Death Note krijgt een student, genaamd Light, toegang tot de Death Note. Wanneer hij een naam opschrijft in dat boekje, dan zal die persoon doodgaan op de manier waarop dat beschreven staat. De film probeert het complete materiaal van de anime in veel minder tijd te proppen en het is interessant om te zien wat de makers ervan gebakken hebben – echter, niet alle fans zullen hier heel blij mee zijn…

Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Heb je met pijn in je hart gekeken naar de eerste drie episodes van Star Wars? Vind je het jammer dat het verhaal van de originele trilogie is afgelopen? Geen nood, want dan kom je helemaal aan je trekken bij Rogue One: A Star Wars Story. Deze film verbindt episode 3 en 4 met elkaar op spectaculaire wijze met een boeiend verhaal, waar je het einde al van voelt aankomen. Maar dat maakt de film niet minder tof. Zeker tegen het eind wordt de spanning goed opgevoerd, met een legendarische scène in een smalle gang. Het lijkt bijna horror.

That 70’s Show (acht seizoenen)

Ah, de jaren zeventig. Grote broeken, kleurrijke types en een hoop wiet. De wereld zag er destijds heel anders uit. De man had het voor het zeggen, kinderen konden nog rekenen op een schop voor hun kont en de buren kenden elkaar nog. Dat alles komt terug in de acht seizoenen van That 70’s Show, met onder meer Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis en Ashton Kutcher in de hoofdrollen. Niet iedereen hield er daarna een glansrijke carrière aan over, maar het gros van de acteurs zul je inmiddels herkennen van hun andere films en series.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)