Deezer lanceert applicatie voor 360 Reality Audio-muziek

29 oktober 2019 1 Minuut 3 Reacties
360-audio-deezer

Muziekstreamingdienst Deezer heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor Android en iOS, bedoeld voor 360 Reality Audio-muziek. Met de app krijg je toegang tot een catalogus aan nummers in het nieuwe muziekformaat van Sony.

360 by Deezer nu beschikbaar

Deezer, een populaire muziekstreamingdienst, heeft een app uitgebracht voor Android en iOS waarmee gebruikers toegang krijgen tot een bibliotheek aan 360 Realty Audio-muziek. Dat is een nieuw muziekformaat van Sony, dat object-gebaseerde ruimtelijke audio omvat waarmee diverse elementen van een muziektrack rondom de luisteraar geplaatst kunnen worden. Hierdoor krijg je vocalen, instrumenten en – bij live publiek – publiekgeluiden uit verschillende richtingen. De muziek wordt dus echt om je heen geplaatst.

Om toegang te krijgen tot de 360 Reality Audio-nummers moet je een abonnement hebben of nemen op het HiFi-abonnement van Deezer, dat 19,99 euro per maand kost. Daarnaast komen er promoties aan met enkele Sony-koptelefoons, waardoor je toegang krijgt tot kortingen op dit abonnement. Zo krijg je drie maanden gratis toegang tot het abonnement, dat daarna 14,99 euro per maand kost. Muziekstreamingdienst Tidal heeft ook support voor dit formaat toegevoegd en de verwachting is dat Amazon Music volgt.

360 by Deezer


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Chi

Chi
17 november 2019 om 15:07

Ik voel me bedrogen door Sony. Koptelefoon gekocht verwacht dus optimaal geluid.
Moet dus eerst lid worden van dure Deezer om wel optimaal geluid te ontvangen. Had ik liever opnieuw koptelefoon van Bose gekocht. Maar goed ik ben maar een klein klantje, dus niet interessant genoeg.

Inloggen
Theo

Theo
27 december 2019 om 11:25

Heb hetzelfde gevoel, dacht 360 altijd te kunnen luistern, zelfs het registreren bij deezer 360 lukt niet.

Inloggen
Sylvia Van Peteghem

Sylvia Van Peteghem
02 februari 2021 om 18:00

Ik deel de meningen van zich bedrogen voelen hierdoor. Is,ook bedrog volgens mij. Deze info achterhouden… dan kon ik mij evengoed iets goedkoper aanschaffen.

Inloggen