De drie beste nieuwe films en series op Netflix #196

05 april 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer DC's Legends of Tomorrow.

DC’s Legends of Tomorrow (vervolg seizoen 4)

De serie DC’s Legends of Tomorrow is waarschijnlijk de leukste en meest ondergewaardeerde superheldenserie van dit moment. In deze serie kom je een groep helden en schurken tegen die aanvankelijk niets met elkaar te maken hebben, maar wel samen de wereld (en tijd zoals we dat kennen) moeten redden van allerlei superschurken (die ook door de tijd kunnen reizen en dat soort dingen). Ondertussen heeft antiheld Constantine zich ook toegevoegd aan de cast, waardoor we ook geregeld te maken krijgen met magische wezens en elementen.

Pokémon Sun & Moon (twee seizoenen)

Liefhebbers van Pokémon opgelet: vanaf nu is het mogelijk de eerste twee seizoenen van het nieuwe avontuur van Ash Ketchum te bekijken op Netflix. In Sun & Moon leren we Ash en zijn vrienden, samen met alle Pokémon, ietwat anders kennen, omdat er dit keer voor een nieuwe tekenstijl gekozen is. Ook is de toon veel minder serieus, waardoor de afleveringen geschikt zijn voor de wat jongere kijkers. Geen nood: Pikachu is nog altijd Pikachu, aangezien het koppige beest nog steeds weigert een dondersteen te gebruiken.

Advertentie

Chilling Adventures of Sabrina (vervolg)

Vanaf deze week kun je ook verdergaan met de serie The Chilling Adventures of Sabrina. Wellicht herken je de naam uit een serie die enkele jaren geleden te zien was: Sabrina the Teenage Witch. Hoewel het bronmateriaal en de naam hetzelfde is, zal deze serie veel duisterder zijn dan zijn voorganger. Occulte bedoelingen, hekserij en meer zul je aantreffen in deze nieuwe serie, waarvan het tweede deel nu beschikbaar is op Netflix. Aanrader voor Riverdale-fans, aangezien dezelfde makers achter deze recente serie zitten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)