Amacom brengt ShiftCam-producten naar de Benelux

01 maart 2023 1 Minuut 0 Reacties
Shiftcam Snapgrip

Onlangs heeft Amacom haar portfolio uitgebreid met het Amerikaanse merk ShiftCam. Begin 2017 werd ShiftCam opgericht vanuit de missie en drive om mobiele fotografie opnieuw uit te vinden en nog eenvoudiger, compacter en completer aan te bieden. De oprichters van ShiftCam hebben zichzelf ten doel gesteld om met ShiftCam de meest naadloze overgang van smartphone naar professionele camera mogelijk te maken.

De oprichters van ShiftCam zijn van mening dat de mogelijkheid om de perfecte foto te maken voor iedereen toegankelijk moet zijn, niet alleen voor professionals. Met een reeks producten die mobiele fotografie verbeteren, kan iedereen nu gewoon via zijn mobiele apparaat dierbare herinneringen op een creatieve en professionele manier vastleggen.

SnapGrip

Het SnapGrip-systeem bestaat uit een SnapGrip, de SnapLight LED-ringverlichting en het SnapPod-statief die allemaal magnetisch aan elkaar kunnen worden bevestigd. Elk onderdeel kan afzonderlijk, samen en in elke combinatie werken. SnapGrip is een draagbare, lichtgewicht compacte handgreep, dock en oplader waarmee gebruikers snel, veilig en eenvoudig opnames kunnen maken op een smartphone. SnapGrip werkt met vrijwel elke smartphone en is MagSafe-compatibel.

ProGrip

ProGrip is een ergonomische greep met batterij die uw smartphone verandert in een professionele camera in enkele seconden. Met een ingebouwde ontspanknop, stabiele grip en draadloos opladen.

Prijzen

  • ProGrip: €149,99
  • SnapGrip Creator kit: €129,99
    • SnapGrip (grip): €69,99
    • SnapLight: €39,99
    • SnapPod: €39,99

Reacties (0)