UPC verkoopt 50.000 exemplaren van de Horizon mediabox

05 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon-pers

UPC heeft vandaag tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers bekendgemaakt dat er de afgelopen twee maanden 50.000 exemplaren van de nieuwe Horizon mediabox verkocht zijn. Dit gaat overigens over apparaten die in combinatie met abonnement verkocht zijn. UPC biedt momenteel twee alles-in-één abonnementsvormen aan die bij de Horizon aangeschaft kunnen worden.

Met de komst van de Horizon mediabox heeft UPC ook nieuwe mogelijkheden om live TV te kijken toegevoegd, zoals live TV kijken via je tablet of je PC. Van deze diensten hebben tot nu toe 125.000 unieke bezoekers gebruikgemaakt.

Mogelijkheden Horizon mediabox

De Horizon mediabox is volgens UPC een belangrijke gebeurtenis en moet de manier waarop we TV kijken voorgoed veranderen. Zo kun je via een applicatie voor je iPad of iPhone eenvoudig door de gids bladeren, meer dan 80 zenders live bekijken en opnamen instellen. Ook is het mogelijk om content die op je tablet staat weer te geven op je TV via de mediabox en beschikt de mediabox over een eigen Smart TV platform met applicaties. Overigens is de Android applicatie waarmee live TV kijken mogelijk is nog niet gelanceerd. Deze wordt begin volgend jaar pas verwacht.

Negatieve reacties

Echter zijn niet alle nieuwe gebruikers van de Horizon mediabox positief apparaat. Veel gehoorde klachten zijn een trage werking, omslachtige functies en veel bugs. Om de gebruikerservaringen te verbeteren heeft UPC reeds een update uitgerold en heeft men ook een aantal tips online gezet waarmee je het apparaat sneller kunt bedienen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)