Titanic in april 2012 opnieuw naar de bioscoop in 3D

19 mei 2011 1 Minuut 1 Reacties
titanic

We hadden het kunnen verwachten maar toch komt het als een verrassing; in april 2012 komt het grootste succes van James Cameron, Titanic, weer naar de bioscopen. Al gezien? Dat komt er als extraatje bij dat de gehele film naar 3D is omgezet. Datgene wat James Cameron vaak verafschuwde (tenzij het uitmuntend gedaan wordt) is gebeurd met de film die hem groot gemaakt heeft.

Op 6 april wordt de film in de bioscopen verwacht, de week dat het schip 100 jaar geleden zijn reis begon. Volgens Cameron is er een hele generatie die het verhaal van de Titanic niet kent en de film zou moeten zien op de manier zoals het gezien moet worden; op het grote scherm en in 3D. De conversie naar 3D geeft volgens Cameron krachtigere beelden en een heftigere impact wat samen een onvergetelijke ervaring moet vormen voor nieuwelingen en fans.

De van 2D naar 3D geconverteerde films die tot nu toe in de bioscoop gedraaid hebben waren niet allemaal een groot succes dus we moeten nog afwachten of Cameron zijn belofte kan houden. De regisseur zelf heeft altijd aangegeven dat conversie een risicovolle onderneming is en met uiterste precisie uitgevoerd moet worden.

Bron: HCC

Reacties (1)