Samsung lanceert Curved UHD tv’s met 4K-resolutie in Nederland

03 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-4K-Ultra-HD-tv-2

Samsung heeft vandaag de vlaggenschip tv-serie voor 2014 officieel in Nederland gelanceerd. De HU8500-serie bestaat uit modellen met een gebogen display en een 4K-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels.

Samsung HU8500-serie

De Koreaanse fabrikant hangt een prijskaartje van minimaal 3.499 euro aan de nieuwe Curved UHD tv’s maar probeert ons te overtuigen door de tv als ideale tv voor het WK van komende zomer te bestempelen. Voor de echte voetbalfans heeft Samsung de Football Mode ontwikkeld. Met de modus wordt de beeldkwaliteit en geluidskwaliteit speciaal voor voetbal geoptimaliseerd, aldus de Koreaanse fabrikant.  Met nieuwe functionaliteiten zoals zoom-in kun je de actie zelf van dichtbij bekijken, en hoogtepunten worden automatisch geselecteerd aan de hand van het gejuich in het stadion.

De modellen in de HU8500-serie beschikken over een gebogen display maar dan met een standaard 16:9 beeldverhouding en een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. De modellen in deze serie beschikken verder over onder meer led achtergrondverlichting met Micro Dimming, 3D-weergave met meegeleverde 3D-brillen, twee tuners, een quadcore-processor, toegang tot het Samsung Smart tv-platform, ingebouwd WiFi en HDMI 2.0-poorten. De serie bestaat uit een 55-inch, een 65-inch en een 78-inch model.

Prijzen en specificaties

Bekijk alle specificaties en de andere UHD tv’s die Samsung naar Nederland brengt in de Samsung 2014 UHD tv line-up. Daarnaast introduceert de Koreaanse fabrikant een groot aanbod Full HD tv’s, waaronder modellen met een gebogen display. Deze vind je in de Samsung 2014 lcd led tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)