Prijsverlaging Blu-Ray titels Warner

28 augustus 2009 1 Minuut 0 Reacties
warnerbros_essentials_34

Warner Home Entertainment, marktleider in het Blu-Ray segment, heeft aangekondigd een apart label voor Blu-ray in te gaan voeren met de naam Essentials. Warner wil onder dit kwaliteitslabel een breed assortiment films brengen voor een lagere prijs. De invoering van het label is deel van een nieuwe prijsstrategie voor alle Warner Blu-Ray films, die per 1 september in gaat.

De adviesprijs voor een nieuwe Warner release op Blu-ray wordt verlaagd van 29,99 naar 24,99 euro. Een Essentials-titel kost 17,50 euro.

Dennis van der Lubbe, Marketing Director van Warner Home Entertainment Benelux: “Met de introductie van Warner Bros. Essentials en de komende prijsverlaging van nieuwe releases op Blu-ray, bieden wij de consument diverse sterke Blu-ray titels voor een aantrekkelijke prijs. We zullen hiermee niet alleen de Blu-ray consument bereiken, maar we verwachten ook zeker dat er nog meer van de huidige DVD kopers zullen overstappen naar het Blu-ray format”.
De Blu-ray titels zijn voorzien van een herkenbare lay-out en stijl. Komend najaar zal het assortiment verder worden uitgebreid. In september worden er 42 titels toegevoegd aan Essentials, waaronder films als Batman Begins, The Matrix, Ocean’s Twelve en Zomerhitte.

Reacties (0)