Nieuwe Sony Bravia TV’s zonder set-top-box

30 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
3f1dcb34bd5b80b89748d1a903d568cd

Ziggo heeft de allernieuwste Sony Bravia TV's de mogelijkheid gegeven om digitale TV zenders te ontvangen zonder het gebruik van een set-top-box. Deze TV's zijn zogenaamd 'gecertificeerd' door Ziggo. Alles wat je nodig hebt is een smartcard van Ziggo, welke je samen met de CAM CI+ module (De CAM CI+ module is een insteekkaart die in het CI+ slot van een hd-televisie wordt gestoken) invoegt in een speciale zogeheten CI+ slot die in je TV zit.

Ziggo heeft de allernieuwste Sony Bravia TV’s de mogelijkheid gegeven om digitale TV zenders te ontvangen zonder het gebruik van een set-top-box. Deze TV’s zijn zogenaamd ‘gecertificeerd’ door Ziggo. Alles wat je nodig hebt is een smartcard van Ziggo, welke je samen met de CAM CI+ module (De CAM CI+ module is een insteekkaart die in het CI+ slot van een hd-televisie wordt gestoken) invoegt in een speciale zogeheten CI+ slot die in je TV zit. De CAM CI+ module, welke ook door Ziggo gecertificeerd is, is los verkrijgbaar in de detailhandel.

Vanaf heden kunnen we dus bij Ziggo genieten van digitale televisie zonder een aparte settopbox, kabels en afstandsbediening. Ziggo heeft momenteel 44 Sony Bravia modellen gecertificeerd. Verder zijn ook diverse televisies van LG en Samsung geschikt voor digitale televisie van Ziggo zonder set-top-box. Philips wacht nog op de certificatie en zal zodra deze rond is updates beschikbaar stellen voor de TV’s met een CAM CI+ slot.
Naast Ziggo is ook UPC druk bezig met deze ontwikkeling, maar UPC heeft nog geen certificaten afgegeven.

Reacties (0)