Nieuw: Home cinema review scores

21 februari 2010 1 Minuut 0 Reacties
Stars-thumb

Misschien heb je ze al gezien, maar sinds vorige week geven we elk product dat een review heeft ondergaan een bepaalde score, variërend van één ster voor slechte producten en vijf sterren voor de allerbeste producten. Deze score bestaat uit een combinatie van de kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteit verhouding, features, en innovativiteit van een product. Voor de gemiddelde consument is deze score een goede indicatie of een product kan voldoen aan bepaalde verwachtingen en of een product het geld wat hij kost waard is.

Niet alleen hebben we vanaf vorige week review scores toegevoegd aan de meeste reviews, maar ook gaan wij zelf meer en meer reviews uitvoeren. Uit de poll van 2 weken geleden kunnen we halen dat veel bezoekers graag een review van een 3D TV willen zien. Hier gaan wij dan ook mee aan de slag en zodra er 3D TV’s voor reviews beschikbaar zijn zullen wij deze zo snel mogelijk aan een test onderwerpen. Naast 3D TV’s zijn ook receivers, LCD/LED TV’s en Blu-ray spelers populair. Afgelopen week zijn wij dan ook druk bezig geweest met reviews van de Denon AVR-4310 AV receiver, de Marantz NR1501 receiver, en de Marantz BD5004 Blu-ray speler. Deze reviews plaatsen wij zo snel mogelijk online.

Hou dus de komende tijd onze website in de gaten voor de beste home cinema review scores en de meest interessante reviews. Mocht je suggesties hebben dan horen wij het natuurlijk ook graag.

Bekijk hier alle reviews!

Reacties (0)