Gesponsord Beeld Gesponsord door Hisense

Met Hisense zie je meer! Nu cashback op populaire modellen (ADV)

03 november 2021 3 Minuten 0 Reacties
Hisense_55A90G_lifestyle

Profiteer nu van extra voordeel met de cashbackactie van Hisense. Ontvang tot 1000 euro cashback op geselecteerde modellen.

Hisense is nieuw in de Benelux, maar de Chinese fabrikant behoort tot de vier grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van televisies. In onder andere China, Zuid-Afrika en Australië is het bedrijf zelfs marktleider op het gebied van televisies. In Nederland is Hisense ook sinds enige jaren aanwezig en het resultaat van deze jarenlange ervaring in het buitenland hebben we onlangs kunnen zien bij de uitstekende Hisense 55A90G (A90G-serie) oled-televisie. Deze Ultra HD oled-tv neemt moeiteloos plaats naast de concurrenten. En dat voor een hele scherpe prijs.

Ultra HD OLED-tv voor een (nog) scherpere prijs dankzij cashback

Profiteer nu van een extra scherpe prijs dankzij cashback op verschillende tv’s van Hisense, waaronder de populaire Hisense 55A90G. Dit model is een Ultra HD OLED-tv van 55-inch met uitstekende specificaties. Het opmerkelijke design springt direct in het oog. Het slanke OLED-scherm leunt namelijk 3° naar achteren en de voet is aan de voorzijde niet zichtbaar. Onderaan vinden we de luidsprekerbalk. Wij hebben dit model uitgebreid getest en beoordeeld met een 9.0. We geven je de hoogtepunten uit onze review even op een rijtje.

Het belangrijkste bij een televisie is natuurlijk het beeld. Zoals je kunt lezen in onze uitgebreide review van de Hisense 55A90G bleek dat prima in orde. De goede beeldverwerking met een zeer rijke kleurweergave zorgt voor meeslepende beelden met een goede schaduwnuance dankzij de uitgebreide hdr-ondersteuning. Er is ondersteuning voor Dolby Vision IQ én HDR10+. Ook het audiosysteem verdient een dikke pluim. De Hisense 55A90G heeft naast de speakerbalk namelijk ook twee opwaarts gerichte luidsprekers achteraan en een extra woofer. Samen zijn ze goed voor 80 Watt geluid. Schakel over van DTS Virtual:X naar Dolby Atmos voor die volle klank bij films én bij muziek.

De Hisense 55A90G beschikt over vier HDMI 2.0-aansluitingen. Daarnaast beschikt dit model over een aantal HDMI 2.1-features zoals eARC, ALLM en VRR. Uiteraard is dit een complete smart-tv met VIDAA, het smart tv-systeem van Hisense. Het werkt bijzonder vlot zonder ook maar enige vorm van vertraging en geeft je toegang tot al je favoriete streamingdiensten en andere populaire apps.

De Hisense 55A90G heeft een plekje veroverd op de Nederlandse markt en neemt zonder enige moeite plaats naast de concurrenten. En dankzij het scherpe prijskaartje is deze Ultra HD oled-tv absoluut het overwegen waard. Het kan nu nog voordeliger uitpakken dankzij de cashbackacties bij Hisense.

Tot 1000 euro cashback bij Hisense

Wil jij ook de aankomende koude wintermaanden genieten van een uitstekende beeldkwaliteit bij je favoriete films en series? Dat kan nu extra voordelig dankzij de cashback tot wel 1000 euro op geselecteerde modellen. Je koopt een nieuwe televisie van Hisense en krijgt meteen 100 euro, 200 euro of tot zelfs 1000 euro teruggestort op je rekening. En je krijgt daarnaast 5 jaar garantie op jouw aankoop. Zo weet je zeker dat je de komende jaren zorgeloos kunt genieten van je nieuwe televisie. De volgende modellen doen mee:

 • 55A86G, 55A90G: 100 euro cashback
 • 65A90G, 75U90GQ: 200 euro cashback
 • 100LSF-B12 Laser tv: 1000 euro cashback

Hoe werkt het?

1. Ga naar www.hisense.nl/cashback
2. Vul jouw gegevens volledig in.
3. Upload een kopie van het aankoopbewijs en een afbeelding van de uitgeknipte streepjes code met modelcode en serienummer.
4. Ontvang binnen 4 weken het behorende cashback bedrag terug.
5. Krijg automatisch 5 jaar garantie op jouw aankoop.

9.0
Hisense_55A90G_toestel

Beoordeling
Hisense 55A90G

Pluspunten
 • Prijs
 • Goede beeldverwerking
 • Zeer goede, en rijk kleurweergave
 • Prima smart tv-systeem
 • Dolby Vision IQ én HDR10+
 • Uitstekende audioprestaties en Dolby Atmos
 • ALLM, VRR en eARC
Minpunten
 • Geen HDMI 2.1-aansluiting voor 4K120
 • Apple TV en Disney+ ontbreken (voorlopig)
 • Relatief lage piekhelderheid
 • Onderdrukt wat HDR-witdetail

Beoordeling Hisense 55A90G

Met deze 55A90G toont Hisense dat het ook een knappe OLED-tv kan leveren die zonder al te veel moeite een plaatsje neemt naast de concurrenten. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Voor gamers is het ontbreken van een HDMI 2.1-aansluiting mogelijk een demper op de vreugde. De piekhelderheid is aan de lage kant, maar anderzijds wel in lijn met andere instap OLED-modellen. De beeldverwerking vertoont wat kleine fouten, maar die storen typisch kijkplezier niet.

De 55A90G heeft ook heel wat goede eigenschappen. Het in het oog springend ontwerp is mooi afgewerkt. De beeld- en geluidskwaliteit zijn uitstekend. Het OLED-scherm biedt knappe, meeslepende beelden, met veel diepte, goede schaduwnuance en vooral erg rijke, natuurlijke kleuren. De uitgebreide HDR-ondersteuning is een prima troef. Het audiosysteem is opvallend goed, en presteert knap zowel voor film als muziek. Met  VIDAA U krijg je bovendien een handig en vlot smart tv-systeem dat heel wat te bieden heeft. Dankzij zijn scherp prijskaartje vinden we hem absoluut het overwegen waard.

Lees de volledige review

Prijsvergelijker Hisense 55A90G

Reacties (0)