InFocus lanceert IN146 short throw projector met 3D mogelijkheden

09 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
InFocus-IN146-projector

InFocus heeft de IN146 short throw projector gelanceerd. Deze nieuwe projector is volgens InFocus perfect geschikt om grote, uitstekende beelden weer te geven in kleinere ruimtes. De IN146 beschikt over een WXGA resolutie en kan hierdoor HD content en materiaal direct van 16:9 laptop schermen projecteren zonder het beeld aan te hoeven passen. Daarnaast kun je met de 3D opties van de projector ook 3D beelden weergeven.

De IN146 is vooral geschikt voor zakelijk gebruik en is zeer mobiel. De short throw maakt het mogelijk om op een afstand van 1.5 meter een beeld van 1.5 meter te projecteren. De projector heeft 2.700 Lumens helderheid waardoor ook zeer lichte ruimten kunnen worden voorzien van contrastrijke beelden.

De IN146 is ook helemaal op de toekomst voorbereid met de 3D mogelijkheid en HDMI input. Met behulp van de InFocus LiteShow III draadloze adapter en RS232 poort kan de projector draadloos in een netwerk worden opgenomen, geschikt voor integratie in een projectie controlesystemen, zoals de Crestron, AMX of ieder ander controlesysteem.

De projector komt met 5 jaar fabrieksgarantie; 1 jaar garantie op de lamp en 5 jaar DLP garantie.

Reacties (0)