Harman Kardon lanceert BTA-10 Bluetooth adapter

26 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Harman-Kardon-BTA-10

Audiofabrikant Harman Kardon introduceert vandaag een nieuwe accessoire die het leven een stuk makkelijker moet maken wanneer je home cinema systeem nog niet klaar is voor het digitale tijdperk. De BTA-10 Bluetooth adapter maakt het namelijk mogelijk eenvoudig muziek naar je home cinema systeem te streamen vanaf elk willekeurig Bluetooth apparaat.

De kleine zwarte adapter wordt middels de meegeleverde analoge audiokabels op een home cinema set of receiver aangesloten en heeft verder alleen een kabel richting het stopcontact nodig voor voeding. Vervolgens kan er van ieder met Bluetooth uitgerust apparaat, waaronder smartphones en tablets met zowel Android en iOS als Windows software, audio richting de adapter gestreamd worden. Via de adapter en de receiver wordt de audio over de speakers van je home cinema systeem weergegeven.

De adapter kan met maximaal acht verschillende Bluetooth apparaten verbonden worden, maakt gebruik van Bluetooth 2.1 + EDR standaard met A2DP en heeft een bereik van ongeveer 10 meter. De Harman TrueStream technologie moet er volgens de fabrikant voor zorgen dat de audio in de hoogst mogelijke kwaliteit weergegeven wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon BTA-10 Bluetooth adapter is vanaf heden in Nederland verkrijgbaar voor een prijs van 59,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)