Gebruik je UPC Horizon mediabox nog sneller en efficiënter

16 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon-pers

Sinds begin september kunnen klanten van UPC gebruikmaken van de nieuwe Horizon mediabox die onder meer digitale TV via de smartphone, digitale TV in meerdere kamers en verschillende Smart TV functies mogelijk maakt. De vraag was groot maar de eerste ervaringen vielen nogal tegen. Veel gebruikers klaagden over de trage werking en slechte afstandsbediening.

UPC Horizon tips

UPC heeft al een aantal problemen wat betreft de trage werking en bugs opgelost middels een software update, maar het gebruik van de afstandsbediening bleef voor veel klanten een probleem. Zo zijn verschillende belangrijke functies lastig te benaderen of moeten er teveel stappen uitgevoerd worden. Op de website van UPC is sinds kort negen tips te vinden die je kunt gebruiken om de Horizon mediabox sneller en efficiënter te bedienen. Door het langer indrukken van een bepaalde toets op de afstandsbediening kun je enkele handelingen overslaan en direct bij belangrijke gebruikersonderdelen van de Horizon mediabox komen.

Zo kun je snel in het zenderoverzicht terechtkomen door 2 seconden op de toets met het pijltje omhoog te drukken. Een andere tip is om direct naar een programma uit de TV gids te gaan. Hiervoor druk je 2 seconden op OK om alle opties over te slaan en direct het programma te bekijken.

Alle tips zijn te vinden op de website van UPC.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)