FWD Magazine #73 nu verkrijgbaar

03 mei 2019 2 Minuten 0 Reacties
FWD73

FWD nummer 73 bevat een dossier waarin we bereikbare projectors vergelijken, een uitgebreid verslag van het Mobile World Congress en een speciale bijlage gewijd aan de plannen van Philips op vlak van beeld en geluid.

FWD is het overkoepelende merk van onder meer Hifi.nl, HomecinemaMagazine.nl, TabletsMagazine.nl en SmarthomeMagazine.nl. Zesmaal per jaar geven we FWD Magazine uit, een magazine dat vol staat met reviews, achtergronden en nieuws op het gebied van audio, video, smarthome en mobile. Je vindt FWD Magazine in de boekhandel, de kiosk of in je (digitale) brievenbus als je een abonnement neemt.

Grote tv’s zijn goedkoper dan ooit… tenzij je echt een immens groot beeld wil. Voor filmliefhebbers en gamers is een projector daarom nog altijd een zeer interessante keuze. Maar een goede projector kiezen is niet eenvoudig. In dit nummer bekijken we drie toestellen die een probleemloos een schermdiameter van 100 inch kunnen projectoren. En dat aan een redelijke prijs.

De nieuwe FWD bevat heel wat primeurs op vlak van audio. Zoals de eerste test van de knappe NAD M10, nog maar net voorgesteld en nu al in ons testlab. Het mag zeer compact zijn, de aanwezigheid van BluOS, Dirac, een groot scherm en HDMI-ARC maken deze hoogwaardige NAD-versterker zeer aantrekkelijk. In FWD 73 ontdek je ook de eerste reviews van de Monitor Audio Gold 100 en de Marantz Melody X. De tests van de Q Acoustics Concept 300, de Auralic Vega G1 en de Sonos Amp mag je absoluut ook niet missen.

Het samenbinden van verschillende smart home-toestellen is niet zo eenvoudig. Eén intrigerende oplossing is de Athom Homey 2.0-hub. Het is een slim kastje waarmee je slimme lampen, audio, deurbellen en meer met elkaar laat samenwerken. Wie stofzuigen echt haat – en wie doet dit nu wel graag? – raden we de test van de iRobot Roomba i7+. Deze robotstofzuiger kreeg van onze tester een topscore, en dat is helemaal terecht.

Advertentie

De Huawei P30 Pro en Samsung Galaxy S10+ zijn dit voorjaar de twee belangrijkste vlaggenschepen. Maar welke kies je? In dit nummer ontdek je het. Lees dan zeker ook onze workshop Plex vs Kodi, onze ervaringen met de spectaculaire Samsung Onyx-cinemascherm en het diepe achtergrondstuk over wat nieuw is in Dirac Live 2.

Wil je ook geen enkel FWD-nummer missen? Neem dan een abonnement en ontvang als eerste de nieuwste editie op je deurmat. FWD Magazine verschijnt zes keer per jaar en tegen het jaareinde publiceren we het grote Jaarboek – allemaal inbegrepen in het abonnement! In het komende juninummer ontdek je bijvoorbeeld een groot dossier smartphones, een vergelijking tussen noise-cancelling koptelefoons en het ultieme verslag van High End München. Reden genoeg om snel een abonnement te nemen op FWD Magazine!

Reacties (0)