Bestel de 3DTV Info Gids met €3,50 korting!

01 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
Bottom-informatiegids

We zijn nu al een paar maanden online en de vraag naar informatie over 3D groeit nog steeds met de dag. Nu deze hype steeds groter wordt en de eerste 3D producten op de markt verschijnen is het de moeite waard om je te verdiepen in de 3D technieken, de beste 3D merken, 3D accessoires, 3D brillen, 3D Blu-ray spelers, 3D films en nog veel meer. Om deze reden heeft 3DTV Magazine een tijdje terug de 3D TV Informatie Gids gelanceerd, waarin je alle informatie omtrent 3D tot in detail terug kunt vinden. Wij hebben de juiste en de meest complete informatie in één gids voor je klaarliggen.

Omdat deze zomer het 3D feest gaat losbarsten met een grote hoeveelheid 3D producten, het WK in 3D en de lancering van 3D films hebben we tot 10 mei een speciale actie waardoor je jezelf perfect kunt voorbereiden. Normaal gesproken kost de 3D TV Informatie Gids 3,99 euro (voor de eenmalige versie) of 5,99 euro (voor de versie met gratis updates voor het komende jaar), maar nu hebben we de volgende actie;

Meld je nu aan voor de 3DTVMagazine RSS Nieuwsbrief, aan de rechterkant van deze pagina (onder het kopje ‘Meld je aan’), en krijg de 3D TV Informatie Gids, met gratis updates voor het komende jaar, voor maar 2,49 euro (excl. 50 cent service kosten via Ideal)! Wat neer komt op een KORTING van 3,50 euro!

Zodra je jezelf ingeschreven hebt voor de RSS Feed stuur je een email naar info@3DTVMagazine.nl met je email adres. Zodra wij deze email verwerkt hebben krijg je een speciale link met toegangscode. Hier kun je voor 2,49 euro de 3D TV Informatie Gids, inclusief een jaar lang gratis updates, meteen downloaden!

Klik hier voor meer informatie, een gratis demo, of om de 3D TV informatie Gids meteen aan te schaffen

Reacties (0)