Bang & Olufsen onthult het BeoSound 35-muzieksysteem

07 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
beosound-35-bang-and-olufsen

Het audiomerk Bang & Olufsen heeft een nieuwe mediaspeler en luidspreker in één onthuld tijdens CES 2016: het BeoSound 35 all-in-one-muzieksysteem. Omgerekend naar euro's gaat dit systeem mogelijk rond de 2300 tot 2500 euro kosten.

De BeoSound 35 van Bang & Olufsen

Tijdens de CES-beurs in Las Vegas heeft Bang & Olufsen en opvallend producten aangekondigd. Op het eerste gezicht lijkt de BeoSound misschien op een iets te dikke soundbar, maar in feite is het een soort alles-in-één-muzieksysteem die in het Verenigd Koninkrijk in april moet uitkomen voor een prijs van 1745 Britse pond (wat omgerekend in elk geval meer dan 2300 euro is). Helaas is op dit moment nog niet duidelijk of de muziekspeler ook naar Nederland toe komt. Je kunt de grote muziekspeler aan de muur bevestigen of neerzetten.

Wanneer je dit apparaat thuis hebt staan, dan heb je toegang tot geïntegreerde TuneIn-radiostations, evenals muziekstreamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Ook kun je er externe apparaten op aansluiten via AirPlay, DNLA en Bluetooth. Je kunt de BeoSound 35 op twee manieren bedienen: met de touch controls onder het kleine schermpje of met de dedicated BeoRemote One-applicatie. De speakers beschikken over twee kleine treble drivers aan beide kanten van het apparaat, terwijl de grote bass drivers zich in het midden van de BeoSound bevinden.

Reacties (0)