3D TV Informatie Gids voor maar €1,49

26 juni 2010 1 Minuut 2 Reacties
Bottom-informatiegids

Bijna alle grote fabrikanten hebben hun 3D TV's en andere 3D producten gelanceerd en de laatste nieuwe producten zullen deze zomer in de schappen liggen. Om deze reden is nu de tijd aangebroken om je volledig te gaan storten op de 3D revolutie. Wij hebben dit jaar een 3D TV Informatie Gids in het leven geroepen waarmee je alles te weten kunt komen over de 3D technieken, de beste 3D merken, 3D accessoires, 3D brillen, 3D Blu-ray spelers en 3D films. Al deze informatie is verzameld in één overzichtelijke gids.

/p>

Deze 3D TV Informatie Gids kan nu voor maar €1,49 van jou zijn! Ook ontvang je automatisch nieuwe updates van de gids!

In deze nieuwe gids vind je antwoorden op vragen als; Hoe werkt 3D TV? Wat houdt 3D-Ready in? Wat brengt 2010 in 3D? Welke apparatuur en accessoires heb je nodig om 3D te kunnen bekijken? Bestaat er ook 3D zonder bril? Kortom, alle vragen worden beantwoord.

Klik hier voor meer informatie,

een gratis demo

of om de 3D TV informatie Gids aan te schaffen voor maar 99 cent

____________________


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ruud Bos

Ruud Bos
16 juli 2010 om 09:32

Hoi,
Ik heb een paar weken geleden het grote bedrag van 0,99 gestort om de informatie gids te mogen ontvangen, alleen ik vroeg me af wanneer?
Ruud

Inloggen


16 juli 2010 om 09:54

Beste Ruud,
Als je met iDeal betaald hebt kom je automatisch in een venster waar je de gids kunt downloaden. Als je met Paypal betaald hebt kom je na betaling terug op de website waar je ook de gids kunt downloaden. Heb je je vensters niet te snel afgesloten?
Ik zal, wanneer ik de gids bij de hans heb vandaag, je de laatste versie toesturen.

Inloggen