Sony presenteert nieuwe High Power-Audiosystemen: MHC-V73D en MHC-V83D

09 september 2020 2 Minuten 0 Reacties
sony-high-power-audio

De Sony High Power Audiosystemen MHC-V73D en MHC-V83D produceren een krachtig geluid en zijn uitgerust met diverse DJ-functies.

Nieuwe Sony High Power Audiosystemen gepresenteerd

De nieuwe Sony High Power Audiosystemen beschikken over efficiënte tweeters, midrange-speakers en gekantelde midrange-drivers. Die opstelling moet voor een explosieve sound zorgen. Tevens zijn de speakers uitgerust met Jet Bass Boosters. Deze technologie levert een krachtig geluid om grote ruimtes te kunnen vullen. Ook zijn Clear Audio+- en DSEE-audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave. Daarnaast wordt die explosieve sound aangedreven door 360˚ Live Sound en wordt de aanwezige verlichting aangestuurd door 360˚ Lights. De lampen kunnen ook op de maat van de muziek bewegen.

Deze partyspeakers kunnen worden aangestuurd via de Sony Music Center App. De applicatie is gratis te downloaden via de Google Play en de App Store van Apple. Via deze app zijn onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. Ook kun je met de app meerdere speakers aan elkaar koppelen.

De nieuwe Sony High Power Audiospeakers zijn uitgerust met een aantal DJ-functies. Zo zijn er verschillende lampen, die eenvoudig instelbaar zijn via het touch-panel of de Sony Fiestable App. Deze mobiele-applicatie (voor Android- en iOS) is als plug-in beschikbaar voor de Sony Music Center App.

Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls. Een drankje drinken boven het paneel is geen probleem, aangezien een waterbestendig touch-panel geïntegreerd is.

Deze partyspeakers ondersteunen hdmi, bluetooth en nfc. Ook zijn een cd/dvd, usb, audio-in en DAB+/FM-tuner geïntegreerd. Via de microfooninput zijn de krachtpatsers inzetbaar voor karaokesessies. Voor het verplaatsen van de deze speakers zijn handgrepen en wieltjes aanwezig.

De Sony High Power Audiosystemen MHC-V73D en MHC-V83D zijn uitgerust met twee microfooningangen om samen met vrienden te genieten van karaoke. De echo-functie mengt zang met achtergrondmuziek om de sfeer van een concertzaal te creëren. De speakers zijn zelfs uitgerust met speciale microfoonhouders. Ook zijn deze modellen als gitaarversterker te gebruiken door een gitaar op een van de ingangen van het systeem aan te sluiten.

Een leuke functie voor deze partyspeakers is de Taiko-drummodus met een groot assortiment samplegeluiden. Dit biedt de optie om de speaker als een drumstel te gebruiken door te tikken op het touch-panel. Er is een ruim aanbod samples van diverse instrumenten beschikbaar. Ook kun je meedoen aan een highscoremodus.

De MHC-V73D is vanaf oktober 2020 beschikbaar in de Benelux voor 650 euro, terwijl de MHC-V83D eveneens vanaf oktober 2020 beschikbaar in de Benelux voor 770 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)