KEF onthult high-end Blade luidspreker

20 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
kef-blade-luidspreker

KEF staat bekend om haar vernieuwende designs en hoge kwaliteit audio weergave wanneer het aankomt op audio apparatuur. Gisteren heeft KEF ter ere van haar 50-jarige bestaan het ultieme topmodel high-end luidspreker gepresenteerd; de KEF Blade. De Blade is al eerder als concept model getoond maar nu is de speaker klaar voor de consument.

In de luidspreker zijn de meest verfijnde audiotechnieken gebruikt en KEF engineers hebben vier geavanceerde nieuwe bass drivers in een unieke configuratie geplaatst zodat “hun gecombineerde akoestische middelpunt op precies hetzelfde punt in de lucht bereiken als waar ook de array van de Uni-Q HF/MF array samenkomt.” Hierdoor klinkt het alsof de alle audio weergegeven wordt door één enkele feilloze coherente bron. De focus op de technische audiokwaliteit heeft geen negatieve invloed gehad op het design van de KEF Blade. Het design werkt zelfs optimaal mee aan de maximale audio-ervaring. Zo zal de slanke en parabolische structuur nooit interfereren met de puurheid van de audio output.

De KEF Blade wordt standaard geleverd in een Gloss White en Gloss Black afwerking, en is ook leverbaar in verscheidenheid aan zelf samen te stellen kleuren, zoals Garnet, Sapphire, Grigio, Racing Red, Racing Blue, Pale Gold, Orange Sorbet, Graphite, Stardust, Lemon Sorbet, Lime Sorbet en Snow White. Goedkoop is de luidspreker niet; het kost je 20.000 GBP of Euro per paar om ze thuis te hebben staan. Vanaf juli/augustus zijn de KEF Blade luidsprekers leverbaar bij geautoriseerde KEF dealers.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)