Home cinema systemen om bij weg te dromen #12: De nazomer

22 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week twee home cinema's om deze nazomer nog van te genieten.

Lekker genieten van de nazomer

Met dat lekkere weer zo laat in het jaar kunnen we nog heerlijk nagenieten van de zomer. De meeste mensen zijn weer terug van vakantie en de meeste kinderen zijn alweer naar school, dus dat nagenieten doe je voornamelijk in de avond. En wat is er gezelliger dan ’s avonds een leuk filmpje op te zetten met het hele gezin? Jammer alleen dat je niet buiten kunt genieten van deze gezelligheid. Of toch wel?

Filmpje kijken in de tuin

Met de CineBox Home heb je in no-time een 220 inch scherm in je tuin staan. Het gevaarte is met een bijgeleverde pomp op te blazen en wordt helemaal compleet geleverd met beamer en DVD speler. Ok, bijna helemaal compleet, want je moet de popcorn nog wel zelf regelen.

Reacties (0)