Geneva Model XXL: tv-meubel met geïntegreerd luidsprekersysteem

31 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Geneva-Model-XXL-3

We zien de laatste maanden ontzettend vaal soundbarsystemen en de nieuwe variant daarvan, het soundbasesysteem, verschijnen. Het Zwitserse Geneva gaat echter een stap verder met een compleet tv-meubel dat beschikt over een ingebouwd luidsprekersysteem.

De Model XXL van Geneva kan eigenlijk omschreven worden als speakermeubel, compleet met alles dat je nodig hebt voor een optimale audioweergave. Zo beschikt het systeem over luidsprekers, een DAB-tuner, een FM-radio, AirPlay streaming en de mogelijkheid om muziek middels Bluetooth te streamen.

Het luidsprekersysteem van Model XXL bestaat uit zeven speakers, die volgens de fabrikant voor zowel stereo muziekweergave als surround sound filmweergave een indrukwekkende kwaliteit bieden. Het totale vermogen van het systeem, bestaande uit twee 1-inch tweeters, vier 5,25-inch woofers en een 8-inch subwoofer, bedraagt 589 Watt.

Qua aansluitingen is het meubel voorzien van zeven analoge of digitale aansluitingsmogelijkheden, waaronder drie HDMI 1.4-poorten die voorzien zijn van ARC en 3D ondersteuning. Bovenop het meubel kan een tv met een formaat van maximaal 65-inch geplaatst worden en in het meubel is er ruimte voor andere apparatuur.

De Geneva Model XXL komt in een rode, witte en zwarte afwerking en kan gekocht worden voor een adviesprijs van 3.199 euro.

Reacties (0)