‘Gelekt icoon toont mogelijke design van over-ear headphones van Apple’

13 november 2020 2 Minuten 0 Reacties
apple-over-ear-headphone

De afgelopen tijd zijn er heel wat geruchten verschenen over een over-ear headphones van Apple. Daar is een nieuw gerucht over verschenen.

Zien de over-ear headphones van Apple er zo uit?

In de eerste ontwikkelaarsbèta van iOS 14.3 is namelijk een afbeelding opgedoken van de over-ear headphones van Apple, zo ontdekte 9to5Mac. Daarnaast is hetzelfde icoontje ook opgedoken in een gelekte video, waarin aangedacht gegeven wordt aan de Vind mijn-app van het bedrijf.

In de video zien we een vergrootglas over de over-ear headphones gaan. Dat vergrootglas gaat ook over een tas en een koffer, wat mogelijk een verwijzing is naar de eveneens onaangekondigde Apple AirTags (de Tile-concurrent waar het bedrijf uit Cupertino vermoedelijk aan werkt). Aangezien de bovenstaande opgedoken is in de Vind mijn-applicatie, leeft nu de gedachte dat zowel de AirTags als de over-ear headphones, voorlopig genaamd AirPods Studio, via die app gevonden kunnen worden.

Advertentie

Aangezien het icoon van de over-ear headphones opgedoken is in de iOS 14.3-bèta, kan het zijn dat Apple voornemens is dat apparaat te lanceren naar de officiële versie van iOS 14.3, wanneer die update ook moge verschijnen. Maar het zou ook kunnen dat het bedrijf nu iets test en dat alle informatie omtrent de koptelefoon verwijderd is wanneer de finale versie gedownload en geïnstalleerd kan worden. Het feit dat dit icoon gevonden is, is geen bevestiging van het bestaan van het product. Het zou in elk geval niet vreemd zijn als we op deze manier toch achterhaald hebben dat de AirPods Studio gaan arriveren: eerder werden namelijk de AirPods Pro ontdekt in de iOS 13.2-update, voordat Apple iets aangekondigd had.

De hoofdtelefoon zou voorzien worden van verwijderbare oorkussen, zodat je die naar eigen smaak kunt aanpassen. Ook zou het product enkele weken geleden in productie zijn gegaan, volgens de nieuwste geruchten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)