CES 2011: Samsung lanceert 3D ‘Smart TV’ serie met One Design uiterlijk

06 januari 2011 1 Minuut 4 Reacties
PDP8000-samsung

Samsung presenteert op de CES de Samsung Smart TV. Deze 'slimme TV' brengt TV kijken, Video on Demand, internet en entertainment in de woonkamer. In Samsung Apps, ’s werelds grootste apps store voor TV’s, vind je volop content die toegang geeft tot betaalde en gratis apps.

/p>

Het ‘One Design’ van de Samsung Smart TV is ook nieuw. Samsung heeft de randen van de slimme TV’s tot 80% smaller gemaakt. Deze dunne randen zorgen voor een groter beeld en een grotere kijkhoek. De lijst van de TV valt hierdoor zo goed als weg, waardoor de kijker volgens Samsung maximaal van de beelden kan genieten.

Bekijk hier de 2011 3D TV line-up van Samsung.

Samsung Smart TV

Samsung Smart TV biedt een sterk verbeterde beeldkwaliteit voor 2D, 3D, HD en streaming content en vele entertainmentmogelijkheden:

  • Video on Demand: bekijk films die jij wilt zien op het moment dat het jou uitkomt.
  • Web Browser: met Google als startscherm kun je Googlen en over het volledige web browsen.
  • Your Video: geeft op basis van de films die je gekeken hebt aanbevelingen voor films die jou aanspreken.
  • SearchAll: maakt het makkelijker om via je slimme TV gewenste content te zoeken op je notebook, camera of smartphone die via DLNA op de TV is aangesloten. Ook kun je content zoeken op de PC in je thuisnetwerk, het internet of binnen Video on Demand diensten.
  • AllShare: via Wifi scroll je gemakkelijk door al je video’s, foto’s en muziek op onder andere je PC, mobiele telefoon of digitale camera en kun je de beelden direct laten zien op je Smart TV.
  • Samsung Apps: De app store geeft toegang tot een uitgebreide reeks aan betaalde en gratis apps op het gebied van sport, entertainment, games, social networking en Video on Demand. In Samsung Apps zijn apps te vinden zoals Twitter, Facebook en YouTube en Nederlandse apps zoals Funda, Buienradar en de Video on Demand service van MovieMax.

Reacties (4)