Acties Gesponsord door LOQED

Win een LOQED Touch Smart Lock ter waarde van 349 euro

12 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
LOQED actie

Doe mee met de nieuwe prijsvraag van FWD Magazine en maak kans op één van de twee LOQED Touch Smart Lock’s ter waarde van 349 euro.

Het LOQED Touch Smart Lock is het eerste echt sleutelloze en meest veilige smart lock van Europa. Jouw voordeur open je eenvoudig met een korte aanraking dankzij de innovatieve Touch to Open technologie. Je telefoon kan gewoon in je broekzak of tas blijven. Heb je jouw telefoon een keer niet bij je? Dan kan je altijd nog naar binnen via code toegang. Het Touch Smart Lock is voorzien van binnen- en buitendetectie, hierdoor weet het slot aan welke kant van de deur jij je bevindt. Jouw voordeur zal hierdoor nooit per ongeluk openen als je via de achterdeur binnenkomt. Het LOQED Touch Smart Lock wordt strak op de deur gemonteerd en ziet er met z’n volledig metalen behuizing robuust uit. Dat maakt het Touch Smart Lock het meest complete smart lock op de markt. 

Ga naar de website van LOQED als je klaar bent om afscheid van je sleutels te nemen. Volg LOQED ook op:  Instagram en Facebook

Win een LOQED Smart Lock

Wil jij een Smart Lock van LOQED winnen, vul dan voor 19 Maart 2021 hieronder het antwoord op de vraag en je contactgegevens in. De winnaars worden willekeurig gekozen uit de juiste inzendingen en met de winnaars wordt na afloop van de actie contact opgenomen.

ACTIE IS AFGELOPEN

De winnaars zijn bekend! We nemen contact met je op.

Mevr. J. Verstraeten uit Wichelen, België
Dhr. A. Ritmeester uit Veenendaal, Nederland

Reacties (0)