Televisie

Is Panasonic oled wel zo goed?

Goedendag,

De Panasonic 55gzw954, wordt uitstekend getest, maar als  bij twee winkels om aanvullende informatie vroeg, kreeg bij de een te horen: Panasonic verkopen wij niet meer, vanwege vele defecten in het verleden. De tweede winkel suggereerde dat de huidige Panasonic  t.v,s teerden op oude roem,

komt u dat bekent voor?

met vriendelijke groet,

laurenceAlflen.

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (4)

Sir oled
20 maart 2020 om 19:23

Beste,

Wel, dit ga ik volledig tegenspreken , het getuigt van weinig kennis van zaken en waarschijnlijk zijn de winstmarges op de andere merken veel groter vandaar het negatief advies.

Zelfs zou ik het nog sterker willen stellen , het zijn de beste oled tv's dat je kan kopen op dit moment met een fantastische beeldkwaliteit waar je bitter weinig of zelfs niets aan moet bijstellen of kalibreren.

De duurzaamheid en kwaliteit van de bijbehorende componenten zijn  uitstekend en roemruchtig.

Zelfs de lcd 's behoren nog steeds tot de top. Voor ik beschuldigd wordt van favoritisme  of fanboy nee ik heb er  zelf geen maar in mijn kennissenkring en bevriende calibrators zijn er verschillende modellen aanwezig van heel goedkoop tot heel duur en bij geen enkele zijn er problemen dus daar zit je goed.

Enige nadeel is de wat hogere prijs in vergelijking met de concurrentie maar ja kwaliteit heeft nu éénmaal een prijs.

Misschien eens contact opnemen met platte tv.nl daar helpen ze je wel verder met je aankoop. Uitstekende verkoop en service.

Hopelijk heb ik je wat verder geholpen.

Succes !

0

Anoniem
20 maart 2020 om 21:15

Hartelijk dank voor de heldere uitleg.

0

Anoniem
20 maart 2020 om 22:06

100% met sir Oled, helaas ben je in een winkel met ondeskundige verkopers geweest, geloof me, ik verkoop al 20 jaar Panasonic! Kwaliteit zoals weinige die meer maken. 1,7% uitvalpercentage, laagste van allemaal. Panasonic komt uit de pro wereld en dat merk je aan alles. Beste beeld, referentie schermen  bij mastering studio’s. Duurzaam en fijne bediening. Dus laat je niet gek maken door zo’n verkoopertje wat op Provisiebasis staat te werken en kies bij een vakzaak voor een Pana. Tip: TX55GZT1506!

0

Anoniem
20 maart 2020 om 22:11

Ik verkoop al bijna 25 jaar behoorlijke aantallen Panasonic.

Het is zelfs zo dat ik al jaren enkel en alleen Panasonic verkoop.

In een dorp moet je kwaliteit leveren of niets.

Er is heel erg weinig uitval toen niet en nu niet, wel zijn de marges verlaagd, does that ring a bell?

0