Algemeen

Harman kardon kapot?

Goeieavond , ik heb een Harman kardon geërfd van me ouders en gaat om de Hs 250 serie,  2.1 , en nu heb ik hem weggebracht ter reparatie want deed niks meer. …na reparatie terug gekregen met het antwoord dat de eindtrap en voeding kapot is ,maar ..”..ze die niet meer kunnen vervangen en niet meer aan te komen is” ….. . Maar is daar niks anders op te verzinnen of  een andere   eindtrap en voeding ? Hij is bij Hobo s Hertogenbosch weggebracht en uit coulance hoefde ik geen onderzoeken kosten te betalen , waar ik zeer blj mee was alleen moet zo’n versterker toch gemaakt kunnen worden?  Ik hoop dat iemand een oplossing of antwoord heeft ….mvg Ray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Audiofreak1
20 januari 2019 om 22:37

Ik denk dat ze gelijk hebben. Onderdelen van dit soort wegwerp merken zijn na een paar jaar niet meer aan te komen. HK kiest erzelf voor om in de wegwerp maatschappij mee te doen. Dit geld voor de meeste all in one box modellen. De meeste gerenommeerde merken kunnen vaak gerepareerd worden.

0

Bart de la Fosse
21 januari 2019 om 12:58

Dit lijkt mij eerlijk gezegd idd einde verhaal. De set is bovendien op leeftijd (ongeveer 10 jaar) en als het wel gerepareerd kon worden, dan zou het de kosten vermoedelijk niet waard zijn.

0