Bronnen en spelers

Enig idee wanneer Disney zal starten met 4K releases voor de Benelux?

Hallo. Disney is ondertussen berucht om als laatste de nieuwe technologiën te adopteren. Ze waren één van de laatste om naar DVD te gaan en noemde het toen zelfs “Disney DVD”. Ze zijn onlangs overgestapt naar 4K, vooral voor hun Marvel en Star Wars titels. Er zijn echter geen Benelux versies met Nederlandstalige ondertitels. Enige reden hiervoor en zien jullie in de toekomst verbetering? Is onze markt te klein? Op 4K’s staan momenteel een tiental of vaak minder ondertitels en het maximum ligt veel hoger (32 dacht ik of nog meer). Dat neemt toch geen plaats in om een paar extra ondertitels op de disk te branden? Ze hebben de vertalingen al van hun Blu ray versies. Ik hoef zelfs geen speciale Benelux-hoesjes (met Nederlandse teksten achteraan) enkel de extra ondertitels op bijvoorbeeld de UK of Franse release.

Bedankt voor enige informatie.

Met vriendelijke groeten

Danny

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (3)

Anoniem
25 september 2018 om 01:19

Hallo, ant man end the wasp gaatvde eerste 4k uhd zijn, komt volgende maand uit..devrest zal erna wel volgen. Vind het ook erg, disney zo lang wacht...zijn de beste films als avengers en black panther  enzo..ma ze komen eraan

0

Anoniem
25 september 2018 om 09:13

Beste films eeuh tja alles hangt natuurlijk af van persoonlijke smaak natuurlijk..

0

Anoniem
19 februari 2019 om 14:02

Hopelijk gaat het beteren. Het is eigenlijk best schandalig hoe ze ermee omgaan. Ik snap niet welke individu deze beslissingen kan maken en het helemaal geen probleem vindt. Voeg dan gewoon NL toe op de duitse versie en probleem opgelost.

0