De WooHoo is een Amazon Echo met een touchscreen en meer

04 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
woohoo-ces

Fabrikant SmartBeings heeft zijn eigen Amazon Echo aangekondigd, genaamd de WooHoo. Dit apparaat is echter uitgebreide dan de slimme speaker. Zo is er een touchscreen aanwezig en kunnen er gezichten worden herkend.

WooHoo: uitgebreide versie van de Amazon Echo

Tijdens de CES is er wederom een slimme speaker aangekondigd. Echter, het apparaat van fabrikant SmartBeings is uitgebreider dan de meeste modellen van nu. De WooHoo, zoals het apparaat heet, beschikt over een 7″-touchscreen en gezichtsherkenning, draait op Android, kan met de stem worden aangestuurd en kan als een centrale hub dienen voor je smarthome. De camera die de gezichten herkend kan ook uit zichzelf draaien en mensen volgen. Daarnaast is het ook een ouderwetse bluetooth-speaker, zodat je er ook je muziek mee kunt afspelen.

Daarnaast kan de camera als beveiligingscamera worden ingezet. Om echter alles uit het apparaat te halen, dien je ook een abonnement af te sluiten. Daarmee krijg je toegang tot clouddiensten, waarmee je de apparaten in huis kunt bedienen of de muziek aan kunt zetten wanneer je de kamer binnenloopt. Ook kan de uitgebreide speaker je leren kennen middels kunstmatige intelligentie. WooHoo is overigens ook meteen het woord waarmee je het apparaat aanspreekt. De accessoire kost nu 49 dollar (47 euro) en een maandabonnement 9 dollar (8,60 euro).


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)