WiZ stelt nieuwe producten voor, in lijn met Hue assortiment

21 juni 2022 1 Minuut 0 Reacties
WiZ Bar

WiZ, onderdeel van het Nederlandse Signify, heeft deze week diverse nieuwe producten voorgesteld. Het merk voor slimme verlichting op basis van WiFi lijkt meer en meer richting Philips Hue te schuiven, met vergelijkbare armaturen en oplossingen. 

Vorig jaar werd WiZ officieel onderdeel van Signify, dat natuurlijk bekend is van de Philips Hue-verlichting. WiZ is een goedkoper alternatief, werkend op basis van WiFi. Deze week is het assortiment van WiZ verder uitgebreid, met diverse lampen die veel gelijkenissen vertonen met Philips Hue-lampen.

Zo komt WiZ met de WiZ Pole vloerlamp, een lamp die erg veel lijkt op de Signe vloerlamp van Philips Hue. De staaf kan echter zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en biedt sfeerverlichting middels indirect licht tegen de muur. Dankzij dual-zone verlichting kunnen er twee kleuren tegelijkertijd schijnen.

Ook de WiZ Mobile Table Lamp komt met dual-zone-verlichting. Deze lamp beschikt over een ingebouwde accu en kan dus flexibel geplaatst worden. De WiZ Bar Linear Light is een horizontaal en verticaal te plaatsen lichtbalk die uit te breiden is met meerdere modellen en komt inclusief dual-zone-verlichting.

Voor tegen het plafond brengt WiZ de SuperSlim op de markt. Deze armatuur komt in een formaat van 43 centimeter en 55 centimeter. Ook voor tegen het plafond zijn de WiZ Imageo spots, die komen in een variant met drie en een variant met vier spots. De Rune is weer een andere plafondarmatuur met een diameter van 40 centimeter. Tot slot introduceert WiZ de WiZ Portable Button. Dit is een draadloze knop waarmee de verlichting op afstand te bedienen is, zonder gebruik van de app.

De lampen van WiZ worden via wifi met een app bestuurd. De kleur, helderheid en kleurtemperatuur zijn instelbaar en kunnen worden opgeslagen in lichtscènes. Onderstaande prijzen zijn bekendgemaakt voor de Duitse markt. De prijzen voor Nederland en België zullen daar waarschijnlijk niet veel van afwijken.

  • Mobile Table Lamp met handvat en dual-zone licht (€ 89,99)
  • Pole vloerlamp, inclusief knop (€ 129,99)
  • Portable Button (€ 29,99)
  • Plafondlamp Rune (€ 139,99)
  • Plafondlamp Superslim (43 cm: € 99,99, 55 cm: 149,99)
  • Imageo spots (rond: € 119,99, vierkant: € 149,99)
  • Linear Bar (€ 49,99)

Reacties (0)