Steun de Nederlandse Brandwonden Stichting en word donateur

20 november 2018 2 Minuten 0 Reacties
Nederlandse Brandwonden Stichting

Als elektronicafanaten hebben we veel elektrische apparaten in huis, maar bij verkeerd gebruik of slecht onderhoud neemt de kans op brand sterk toe. Elektor en FWD scharen zich achter de Nederlandse Brandwonden Stichting. Steun de actie en ontvang een gratis brandblusser t.w.v. 19,99 euro.

Een ongelukje zit in een klein hoekje en dat geldt helemaal voor ons als elektronicafanaten. Niet alleen mogen we graag sleutelen aan elektronische apparatuur, ook hebben we veel elektrische apparaten in huis staan. Vrijwel alle elektrische apparaten produceren warmte. Normaal gesproken is een apparaat hierop gebouwd, maar door gebrek aan onderhoud, verkeerd gebruik of opgehoopt stof neemt de kans op brand sterk toe. Elektrische apparatuur is één van de belangrijke oorzaken van brand en kunnen we meestal voorkomen door zelf iets oplettender te zijn. We laten de smartphone te lang aan de lader liggen, sleutelen net even iets te fanatiek aan een doe-het-zelf-projectje of vergeten filters en ventilatie op tijd schoon te maken. Voor je het weet breekt er brand uit, met alle gevolgen van dien.

Elektor en FWD scharen zich daarom achter de Nederlandse Brandwonden Stichting. We roepen onze leden op om ook een bijdrage te leveren. De Nederlandse Brandwonden Stichting zet zich in voor de beste zorg voor slachtoffers met brandwonden, stimuleert wetenschappelijk onderzoek en zet zich in voor preventie. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom ontvang je als nieuwe donateur een AngelEye Brandblusser ter waarde van 19,99 euro wanneer je minimaal een jaar lang donateur blijft voor 7 euro per maand. De brandblusser heeft een garantie van drie jaar. Blijf je de Nederlandse Brandwonden Stichting steunen? Dan ontvang je elke drie jaar automatisch een nieuwe, gelijkwaardige brandblusser. Elektor en FWD scharen zich niet alleen achter de Nederlandse Brandwonden Stichting, maar helpen ze ook actief door de communicatie en de distributie van de brandblussers voor de donateurs te regelen. Wij willen dat iedereen op een veilige manier van zijn of haar elektronica kan genieten. Een klein brandje kan binnen 3 minuten al uitgroeien tot een dodelijke brand, zoals te zien is in onderstaande video van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Steun de Nederlandse Brandwonden Stichting en word donateur:

Doneer 7 euro per maand en ontvang een AngelEye Brandblusser cadeau! Klik op de onderstaande link en vul je naam en telefoonnummer in. Je wordt dan gebeld door een medewerker van de Nederlandse Brandwonden Stichting en je ontvangt gratis een AngelEye Brandblusser ter waarde van 19,99 euro. Niet alleen help je de Nederlandse Brandwonden Stichting met het goede werk wat ze doen, ook is jouw eigen huis boordevol elektronica weer een stukje veiliger. Zo houd je niet alleen je dure apparaten veilig, maar – en dat is nog veel belangrijker – ook je partner en kinderen.

Advertentie

Doneer nu aan de Nederlandse Brandwonden Stichting

Reacties (0)