Slimme tandenborstel Colgate Connect E1 nu verkrijgbaar in Nederland

26 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Colgate E1

De slimme tandenborstel Colgate E1 Connect Smart tandenborstel is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Dankzij kunstmatige intelligentie krijgen gebruikers direct feedback over hoe goed ze hun tanden poetsen en krijg je meteen verbeteringen voor je poetstechniek te zien.

Al in januari was bekend dat Colgate een slimme tandenborstel op de markt wilde brengen. De Colgate E1 werd gelanceerd in de Verenigde Staten en werd exclusief verkocht in Apple Stores. Ook wij kunnen nu voor de slimme tandenborstel naar Apple.com en geselecteerde Apple Stores, want de Colgate Connect E1 Smart Tandenborstel is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

De Colgate Connect E1 Smart Tandenborstel is ’s werelds eerste slimme tandenborstel met kunstmatige intelligentie. Gebruikers krijgen direct feedback over hoe goed ze hun tanden poetsen en krijgen meteen verbeteringen voor de poetstechniek te zien. De Smart tandenborstel is voorzien van realtime sensoren en Artificial Intelligence om de poetseffectiviteit te meten.

Tandenborstel met kunstmatige intelligentie

Je kunt de tandenborstel verbinden met de bijbehorende app via Bluetooth. De Colgate Connect-app is geïntegreerd met Apple’s ResearchKit en heeft een 3D-borstelcoach. De kunstmatige intelligentie houdt bij hoe goed jij je tanden poetst en geeft tips wat je beter kunt doen. Door de feedback van alle tandenpoetsers met elkaar te koppelen wordt de tandenborstel steeds slimmer. Je moet hier wel eerst toestemming voor geven om je poetstechniek te delen. Je kunt tevens kleine games spelen tijdens het tandenpoetsen, wat het vooral voor kinderen leuk maakt om goed de tanden te poetsen.

Advertentie

De Colgate Connect E1 Smart Tandenborstel is voor 99 euro verkrijgbaar op Apple.com en in geselecteerde Apple Stores. Meer informatie vind je op de website van Colgate.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)