Siri Opdrachten geüpdatet met opties voor het weer, timers en meer

31 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
siri-ios-9

Er is nu een update beschikbaar voor de app Siri Opdrachten, waarmee je handelingen kunt automatiseren in huis of op je smartphone. Zo kan er nu rekening worden gehouden met het weer en zijn er ook betere opties met betrekking tot het delen via iCloud.

Download de update voor Siri Opdrachten

Apple heeft een update uitgebracht voor Siri Opdrachten. Zo is er nu ondersteuning voor weergerelateerde dingen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld het vooruitzicht bekijken of vragen om het huidige weerbeeld. Ook is het voortaan mogelijk dat je direct een wekker zet, een wekker bedient of een timer instelt. Er bestonden al opties voor het instellen van een timer via de applicatie, maar nu hebben gebruikers simpelweg iets meer controle over de timer. Het is nu iets meer dan een countdownklok.

Verder is het nu mogelijk dat je dingen kunt opmeten of metingen kunt omrekenen naar andere methoden (bijvoorbeeld van inch naar centimeters). Ook is er nu een mogelijkheid om direct je laatst gemaakte foto’s te importeren. Versie 2.1 van Siri Opdrachten stelt je ook in staat direct muziek af te spelen via de HomePod-speaker, door daarna te vragen. Vervolgens zal die muziek via AirPlay worden afgespeeld. De update staat overigens los van het onlangs gelanceerde iOS 12.1; je moet de app handmatig updaten.

Siri Opdrachten


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)