MyQ Pet Portal is een slim dierenluikje met camera

11 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
MyQ Pet Portal

De MyQ Pet Portal is een slim luikje voor dieren en komt met een camera, twee-wegaudio én een voordeur. De prijs is dan ook behoorlijk hoog, maar dan heb je ook wat.

Smarthome is niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. MyQ komt nu met de Pet Portal, een slim kattenluikje met camera en sensoren.

De Pet Portal is niet alleen het kattenluikje zelf, maar koop je inclusief een deur van Kolbe. Het is dan ook geen klein kattenluikje, want dieren van 5 tot 45 kilo kunnen naar binnen. Ook je hond (en eventueel een kind) is dus geen probleem.

De prijzen zijn dan ook niet mis, want die beginnen vanaf 2.999 dollar. In de deur van Kolbe zit het slimme kattenluik verwerkt. Dit luikje bedien je met de bijbehorende app en komt ook met een camera en twee-wegaudio om te zien wie er voor het luik staat. De Pet Portal komt dus gelijk met een videodeurbel voor je huisdier, handig! Zo laat je je eigen kat of hond binnen, maar laat je die van de buren mooi buiten staan.

Voor de echte liefhebber is er een bluetooth sensor voor aan de halsband. Deze communiceert met het luik wanneer het dier voor de deur staat. Zo kan jouw eigen huisdier altijd naar binnen of naar buiten en blijft het geheel op slot voor de andere dieren uit de buurt. Je hoeft niet bang te zijn dat je huisdier klem komt te zitten, want de MyQ Pet Portal komt met verschillende veiligheidssystemen.

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen beginnen vanaf 2.999 dollar, maar kunnen oplopen tot 4.499 euro. Je kunt het geheel in diverse materialen en kleuren samenstellen. De MyQ Pet Portal is beschikbaar vanaf de lente 2021 en kun je kopen via de website van het bedrijf. Bezorging in ons land behoort helaas (nog) niet tot de mogelijkheden.

Lees meer over smarthome en huisdieren.

Via CNET

Reacties (0)