Kohler lanceert slimme spiegel Verdera voor al je badkamerapparatuur

05 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Verdera_1

Kohler voegt meer mogelijkheden toe aan zijn slimme producten die onder de serienaam Kohler Konnect worden uitgebracht. Onder de nieuwe line-up kan alles - van een kraan tot het toilet - met de stem bediend worden.

Dat allemaal met een slimme spiegel die dienst doet als een controlecentrum: de Verdera.

Verdera spiegel

Net als veel andere producten die dit jaar tijdens de CES in Las Vegas zullen verschijnen, zal je zien dat de Verdera ook ondersteuning voor Amazon assistent Alexa ingebouwd heeft. Dat betekent dus dat je tijdens het poetsen van je tanden kan vragen of je spiegel even het laatste nieuws voorleest, of het weerbericht voor je checkt.

Ook is het mogelijk om de slimme spiegel verschillende zaken te laten doen, waaronder het beheren van verschillende gadgets die je in huis hebt. De spiegel heeft daarvoor een dubbele microfoon en een extra sealing waardoor het apparaat bestendig moet zijn tegen water en andere soorten vocht. Verder is het apparaat voorzien van een bewegingssensor, zodat het als iemand langsloopt al op kan starten.

Met behulp van Verdera kan je tegen de volgende producten van Kohler Konnect spreken:

  • Sensate keukenkraan: kan heel precies hoeveelheden water geven, zodat je niets hoeft te verspillen. Zodoende kan de kraan precies geven wat nodig is om een glas water te vullen, tot een pan om je pasta in te koken.
  • Numi slim toilet: beschikt over voet- en zitvlakverwarming. Daarnaast is er speciale verlichting ingebouwd en muziekcontrole. Alles om je wc-bezoek zo prettig mogelijk te maken dus.
  • DTV+ douchesysteem: dat de watertemperatuur, waterdruk, stoomduur en muziek kan aanpsssen.
  • PerfectFill Kit: waarmee je de badkraan kan vragen het bad te vullen en te stoppen zodra je bad vol is.

De Verdera Spiegel wordt aankomende maart in de verkoop gedaan. Hoe duur het apparaat zal worden is nog niet bekend. In eerste instantie is er enkel ondersteuning voor Alexa, maar er wordt gewerkt aan de toevoeging van Google Assistant. Wanneer dat verwacht mag worden, is nog niet bekend.

Reacties (0)