Homey introduceert Family Sharing en gebruikersrollen

18 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
homey-family-sharing-app

Homey heeft een gratis app-update beschikbaar gesteld die onder meer Family Sharing en gebruikersrollen toevoegt. Met Family Sharing kunnen gebruikers familieleden uitnodigen voor de smarthomehub en beheren wat ze kunnen doen.

Download de update voor Homey

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Homey een update verwachten die onder meer Family Sharing toevoegt. Met deze optie kunnen gebruikers familieleden uitnodigen voor de smarthomehub  en beheren wat ze kunnen doen. Er is zelfs een speciaal gastaccount beschikbaar voor vrienden, huishoudelijke hulp en tijdelijke gasten, zodat je niet voor elke persoon een apart account hoeft aan te maken. Mocht de persoon die je wil uitnodigen nog geen account hebben, dan zal de app helpen bij het maken van een nieuw account.

Een gebruiker kan Eigenaar, Manager, Gebruiker of Gast zijn en elke rol heeft zo zijn beperkingen en mogelijkheden (behalve de eigenaar, die heeft geen beperkingen). Gast-gebruikers kunnen zelfs tijdelijk worden ingeschakeld en uitgeschakeld met een Flow. Dit is vooral handig voor huishoudelijke hulpjes en Airbnb-gasten. Verder is het nu gemakkelijker een Homey in te stellen, omdat de wifi-set-up nu beschikbaar is in de app en is de in-app chat opnieuw ontworpen, waardoor commando’s intypen nu soepeler moet gaan.

Alle genoemde functionaliteit is beschikbaar voor gebruikers die Homey versie 2.1.1 of hoger gebruiken, en de app versie 2.2.0 of hoger op hun mobiel geïnstalleerd hebben. Voor meer informatie over de smarthomehub, lees je onze uitgebreide review.

Reacties (0)