De KitchenAid Smart Display met Google Assistent mag nat worden

07 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
whirlpool-kitchenaid-smart-display

De KitchenAid Smart Display van Whirlpool, aangekondigd tijdens CES 2019 in Las Vegas, is een slim scherm die vies en nat mag worden. Het apparaat is bedoeld voor in de keuken en beschikt over de slimme (kook)kunsten van de Google Assistent.

Dit is de KitchenAid Smart Display

Whirlpool heeft tijdens CES 2019 de KitchenAid Smart Display aangekondigd. Dit product is daadwerkelijk bedoeld voor in de keuken en mag derhalve nat en vies worden (dingen die zeker kunnen gebeuren wanneer je aan het koken bent). Het 10″-scherm is water jet-resistant en dat betekent dat het apparaat dus ook tegen een beetje druk kan. Uiteraard is er ondersteuning voor Google Assistent en kun je tijdens het koken naar video’s op YouTube kijken. Verder kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren via het apparaat.

Daarnaast zijn er recepten aanwezig van Yummy, een ander merk van Whirlpool, en kun je andere smarthomeproducten aansturen, alsof het een Google Home Hub is. Samen met het Lenovo Smart Display is dat ook meteen de grootste concurrent van de KitchenAid Smart Display, ware het niet dat die producten niet tegen een flinke waterstraal kunnen. Dit slimme scherm moet in de tweede helft van 2019 gaan verschijnen, in elk geval in de Verenigde Staten. De prijs zal ergens tussen de 200 en 300 dollar gaan liggen, aldus CNET.

Reacties (0)