Bloempot Parrot Pot verzorgt jouw planten automatisch

02 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
Parrot Pot Bloempot

Parrot Pot is een nieuwe bloempot die ervoor zorgt dat jouw planten altijd automatisch verzorgd worden, ook wanneer je zelf niet thuis bent.

Mocht je in jouw huis planten hebben staan, dan kan het weleens lastig zijn om op vakantie te gaan. Ongetwijfeld leen je dan jouw sleutels tijdelijk uit aan iemand die jouw planten kan verzorgen. Met de Parrot Pot bloempot is dat vanaf nu verleden tijd. De slimme bloempot zorgt er namelijk voor dat jouw planten automatisch verzorgd worden. Mocht jouw water opraken, dan krijg je daar netjes een melding van op je smartphone.

Wat is Parrot Pot bloempot?

De Parrot Pot is een slimme bloempot die ervoor zorgt dat jouw planten automatisch verzorgd gaan worden. De pot beschikt over een systeem waardoor de planten automatisch water krijgen wanneer ze dat nodig hebben. Ook beschikt de pot over vier ingebouwde sensoren die precies in de gaten houden hoe het met jouw plant gaat. Met een dergelijke bloempot krijgt iedereen groene vingers.

Het zijn de vier ingebouwde sensoren die jou op de hoogte houden wat betreft het wel en wee van je plant. Ze houden onder andere in de gaten hoeveel licht de plant krijgt, hoe hoog de temperatuur is, of er voldoende bodemvocht is en of er kunstmest toegevoegd moet worden. Wat jouw specifieke plant precies nodig heeft, weet Parrot Pot vanwege een ingebouwde database met wel 8.000 planten. Via de bijbehorende app word je vervolgens op de hoogte gehouden wat betreft aanbevelingen. Daarbij kun je zelf kiezen of je de pot binnen of buiten wilt gebruiken.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Parrot Pot is per direct beschikbaar via de officiële website van de makers. De bloempot kost op het moment van schrijven 99 euro, vijftig euro minder dan de normale verkoopprijs, en is beschikbaar in de kleuren wit, rood en zwart.

Reacties (0)