Beveiligingscamera D-Link gaat concurrentie aan met Netgear Arlo

08 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
d-link-DCH-212KT

D-Link heeft een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd, die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken: de D-Link DCH-212KT. De camera is in staat beelden in 1080p op te nemen en zowel in de cloud als lokaal op een sd-kaartje op te slaan.

Dit is de D-Link DCH-212KT

D-Link heeft tijdens CES 2018 in Las Vegas een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd: de DCH-212KT Wire-free Full HD Indoor/Outdoor Camera Kit. De camera is draadloos te gebruiken, kan beelden in 1080p (dat is full hd) schieten en zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Daarnaast kunnen consumenten ervoor kiezen de opgenomen beelden in de cloud op te slaan, of lokaal op een sd-kaartje. Daarnaast beschikt de camera over nachtvisie en is het apparaat in staat personen te herkennen.

De kijkhoek is 140 graden. Verder kun je met iemand praten die voor de camera staat (diegene kan jou dan ook horen), waardoor je hem dus ook als intercom kunt gebruiken. De accu zou tot elf maanden mee moeten gaan, is de belofte van D-Link. Wanneer je het pakket aanschaft dan krijg je ook toegang tot 10 GB aan cloudopslag, maar slechts voor veertien dagen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, maar over Europese prijzen is nog niets bekend. In de VS moet een pakket met twee camera’s 350 dollar (291 euro) kosten.

Daarnaast komt er ook een pakket met één camera op de markt, voor een prijs van 250 dollar, en kun je later losse camera’s voor 220 dollar per stuk aanschaffen. Wanneer je een pakket koopt, dan krijg je naast de camera ook een hub.

Lees hier ons overzicht van de beste beveiligingscamera’s van 2017.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)