Arlo Videodeurbel gelanceerd in Nederland

02 juni 2020 2 Minuten 0 Reacties
Arlo Video Doorbell

Fabrikant Arlo heeft laten weten dat de Arlo Videodeurbel vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland voor een prijs van 199 euro. De deurbel is voorzien van een bijzondere, vierkante kijkhoek. Daardoor kan de camera meer zien dan camera's die een breed beeld presenteren.

Dit is de Arlo Videodeurbel

Het gaat om een beeldverhouding van 1:1. Dit is uniek aan deze videodeurbel. Daardoor zou je tot 25 procent meer moeten kunnen zien wat er voor de deur gebeurt, in vergelijking met deurbelcamera’s die een breed beeld hebben. Zo worden mensen aan de andere kant van de deur van top tot teen zichtbaar en is het zelfs mogelijk om met de camera pakketten op de grond vast te leggen. De Videodeurbel streamt de beelden naar de app op je smartphone. Dat gebeurt met een video-opnamehoek van 180 graden in HD-kwaliteit en ook in nachtzicht. Probeert een ongewenste gast de deurbel te verwijderen? Dan wordt er een sirene geactiveerd. Ook is de Arlo Videodeurbel uitgerust met detectie in het geval van stroomonderbreking.

De Arlo Videodeurbel laat weten wanneer er iemand voor de deur staat middels een bewegingssensor. Ook gaat je telefoon af wanneer iemand aanbelt. iemand aanbelt. Dat gebeurt onmiddellijk, je hoeft dus niet te wachten tot de app wordt geopend. Door even te swipen kun je als gebruiker laten weten dat je er bent en dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon meteen een gesprek voeren met de persoon die voor de deur staat. Een vooraf opgenomen antwoordbericht is eveneens mogelijk. En bezoekers kunnen ook zelf een bericht achterlaten, als blijkt dat je even niet in de gelegenheid bent om te reageren.

Je kunt de Arlo Videodeurbel koppelen aan een Arlo SMART-abonnement. Met een abonnement vanaf €2,79 per maand kun je als gebruiker alle geavanceerde beveiligingsfuncties ontgrendelen. Arlo SMART maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die de detectiecapaciteiten van de deurbel optimaliseert. Zo kan het mensen, dieren en pakketten van elkaar onderscheiden. Je weet op die manier meteen of er sprake is van een mogelijk risico. Daarnaast heeft Arlo de zogeheten foresight-technologie geïntroduceerd. Al 3 tot 4 seconden voordat er beweging wordt waargenomen, begint de camera al met het opnemen van de beelden. Deze opnamen worden automatisch naar je 30-daagse cloudvideo gestuurd. Gebeurt er iets ernstigs, dan is het terugvinden van het juiste moment en het delen van de beelden met de politie een fluitje van een cent.

Het is eenvoudig om de Arlo Videodeurbel aan te sluiten op bestaande netvoeding en mechanische of digitale gongs. De videodeurbel is voor 199 euro verkrijgbaar.

Reacties (0)