Arlo Smart-serviceabonnement nu in Nederland beschikbaar

22 november 2018 2 Minuten 5 Reacties
arlo-abonnement

Het Arlo Smart-serviceabonnement is nu beschikbaar in Nederland voor iedereen met een Arlo Home Security Camera. De verschillende abonnementsvormen van Arlo beginnen bij 2,79 euro per camera per maand. Ook zijn er duurdere abonnementen beschikbaar.

Arlo Smart-serviceabonnement nu te koop

Het Arlo Smart-serviceabonnement is vanaf nu beschikbaar in Nederland. De nieuwe abonnementsdiensten moeten zorgen voor een betere beveiliging en maken gebruik van intelligente algoritmen en analyses om goede personalisatie te bieden met snelle en betekenisvolle meldingen. Arlo Smart breidt de beschikbaarheid van video-opnames tot zestig dagen uit en biedt volledig nieuwe huisdier-, voertuig- en pakketdetectiemogelijkheden die later dit jaar automatisch en gratis worden uitgerold voor gebruikers met een abonnement.

Met behulp van die geavanceerde algoritmen kunnen Arlo-camera’s leren begrijpen wat ze zien, waardoor het aantal valse meldingen van normale bewegingen mogelijk wordt verminderd. Deze diepere inzichten over gedetecteerde activiteiten door slimme functies als Person Detection en Cloud Activity Zones, stellen gebruikers in staat bewegingszones in te stellen en waarschuwingen te personaliseren. De functie voor uitgebreide meldingen stelt gebruikers in staat om te zien wat Arlo ziet, op het vergrendelingsscherm van de smartphone.

Met de extra mogelijkheden die later dit jaar beschikbaar komen voor Arlo Smart, kunnen gebruikers hun meldingen aanpassen aan specifieke gebeurtenissen. Gebruikers kunnen binnenkort bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld wanneer hun Arlo-camera pakketbezorgdiensten, voertuigen die opritten oprijden of dieren op privé-terreinen detecteert. Gebruikers kunnen ook ongewenste voertuig- of dierendetectie uitsluiten om hun monitoring-voorkeuren verder te personaliseren. Dan nu nog de prijzen.

Arlo Smart is beschikbaar voor elke Arlo-camera via de Arlo-webportal of de Arlo-app. De verschillende abonnementsvormen van Arlo Smart breiden ook de beschikbaarheid van cloudopnamen uit tot zestig dagen en beginnen bij 2,79 euro per camera per maand voor Arlo Smart, 8,99 euro voor Arlo Smart Premier tot 13,99 euro voor Arlo Smart Elite. Arlo biedt nieuwe abonnees bovendien een gratis proefperiode van één maand aan voor het Arlo Smart Premier-abonnement. Voor meer informatie daarover bezoek je de website van de fabrikant.

Lees ook onze recensie van de draadloze Netgear Arlo beveiligingscamera.

Reacties (5)