Arlo Pro 3 Floodlight Camera werkt op oplaadbare batterijen

06 januari 2020 2 Minuten 0 Reacties
arlo-pro-3-floodlight-camera-ces-2020

Arlo heeft de Arlo Pro 3 Floodlight Camera gepresenteerd. Dit apparaat werkt geheel op oplaadbare batterijen. Dat betekent dat je dus niet moeilijk hoeft te doen met draden van buiten naar binnen. Je kunt de camera instellen en ophangen, en dan ben je klaar met de installatie.

Dit is de Arlo Pro 3 Floodlight Camera

Het voordeel van zo’n floodlight (schijnwerper) is dat je een veel beter zicht hebt van de omgeving in het donker. In de basis heeft de Arlo Pro 3 Floodlight Camera veel overeenkomsten met de eerder gelanceerde Arlo Pro 3-camera. Het apparaat kan filmen in 2k en hdr, heeft een ingebouwde sirene, heeft nachtvisie met kleur, een gezichtsveld van 160 graden en twee-wegcommunicatie. Ook moet de camera heel wat soorten weer aan kunnen, maar verder zijn daar geen details over bekend.

In vergelijking met de Arlo Pro 3 heeft de Floodlight Camera natuurlijk veel meer licht tot zijn beschikking (de Pro 3 heeft ook een kleine, felle lamp aan boord). De schijnwerper heeft een maximale helderheid van 2000 lumens. In vergelijking met het soortgelijke systeem van Ring scheelt dan 1000 lumens (Ring heeft er namelijk 3000), maar dat apparaat moet je wel met een draad aansluiten. Mocht je de schijnwerper van Arlo toch willen aansluiten op je elektriciteitsnetwerk, dan kan dat. Ook krijg je dan toegang tot 3000 lumen, net als bij Ring.

De Floodlight Camera van Arlo beschikt over een ambientlichtsensor, waardoor de lamp automatisch aan gaat wanneer het donker wordt. Ook kun je dan instellen hoe helderheid de lamp is wordt wanneer dat gebeurt. Verder kun je instellen dat de lamp tot drie verschillende patronen ondersteunt (constant, flitsend of pulsend); dat kun je automatisch laten doen of handmatig. De accu moet tot zes maanden meegaan wanneer die helemaal vol is.

Advertentie

De Arlo Pro 3 Floodlight Camera moet in de lente verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten voor een bedrag van 249,99 dollar. Je krijgt dan ook een proefabonnement van drie maand op Arlo Smart. Mocht je meer met opgenomen beelden willen doen, dan dien je dat abonnement aan te houden. Anders kun je er niet meer bij. En anders ben je aangewezen op het Arlo-basisstation, waar je de beelden kunt overzetten op een usb-stick.

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)