Gesponsord Smarthome Gesponsord door Gira

Adv: Smart Home Systeem 3000 van Gira: Ontdek de wereld tussen aan en uit

12 mei 2021 4 Minuten 0 Reacties
Gira System 3000

In dit artikel nemen we je mee in de complete intelligente smart home-oplossingen van het Duitse bedrijf Gira.

Van losse producten naar een complete smart home-oplossing

Smart home staat nog in de kinderschoenen. Mensen ontdekken nu het gemak van slimme apparaten in huis, maar de tijd van compleet geïntegreerde smart home-oplossingen ligt nog eventjes voor ons. Het is echter een kwestie van tijd voordat we allemaal in een intelligente woning leven. En zou het dan niet veel fijner zijn als er een alles-in-één oplossing voor het slimme huis zou bestaan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Die complete smart home-oplossing bestaat namelijk al. Maak kennis met de complete producten en slimme oplossingen van Gira.

Gira: Duitse kwaliteit gecombineerd met design en duurzaamheid

Het bedrijf Gira doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar het bedrijf behoort tot de toonaangevende aanbieders van complete intelligente systeemoplossingen voor de elektrotechnische en gekoppelde digitale gebouwbesturing. Gira combineert Duitse kwaliteit met design en duurzaamheid. De missie van het bedrijf is dan ook niet voor niets om het leven van iedereen een stuk gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken.

Laten we eerlijk zijn. Smart home is de toekomst. De tijd om verlichting, elektriciteit, alarm en zonwering manueel te bedienen ligt straks achter ons. Een intelligent smart home-systeem bepaalt straks het wooncomfort. Gira biedt jou nu al het huis van de toekomst met hoogwaardige schakelaar programma’s en slimme oplossingen voor een intelligente woning. En dat volledig onzichtbaar, want het technische gedeelte bevindt zich achter de wand.

Gira System 3000 touchschakelaar met slider

Smart Home Systeem 3000 van Gira

Gira heeft verschillende oplossingen voor een intelligente woning. Ontdek bijvoorbeeld het Gira Smart Home Systeem 3000. Deze combineert verlichting, jaloezieën en verwarming in één systeem.  Het Gira Systeem 3000 is geschikt voor nieuwbouw, maar kan ook achteraf geïnstalleerd worden.

Het werkt als volgt: Het Gira Systeem 3000 vereist een conventionele installatie met bedrading. De Systeem 3000 basiselementen kunnen eenvoudig in de inbouwdoos achter de wand gemonteerd worden. De 24 mm inbouwdiepte zorgt ervoor dat er veel ruimte over is en biedt flexibiliteit bij het bedraden. Hier overheen plaats je het afdekraam.

Gira werkt met diverse bedieningselement-opzetstukken. Het is een universeel systeem en biedt daardoor de mogelijkheid om het opzetstuk van jouw voorkeur te plaatsen. Het bedrijf heeft opzetstukken zoals een tweevoudige lichtknop, een opzetstuk met pijlsymbolen, een jaloezie- en schakelklok display of kies voor de nieuwe touchschakelaar met slider. Het systeem herkent automatisch of een opzetstuk op een basiseenheid voor licht of jaloezie is geplaatst. Gira wil op deze manier een universeel en overzichtelijk systeem bieden met weinig componenten, maar veel functies. En zoek je naast het bedienen van verlichting, jaloezieën en verwarming ook een manier om je huis te beveiligen? Maak dan gebruik van de opzetstukken inclusief bewegingsmelder.

Het is natuurlijk altijd fijn dat je meer mogelijkheden hebt dan een apparaat alleen in- of uit te schakelen. Tussen aan en uit zit een hele wereld aan mogelijkheden om verlichting, jaloezieën en verwarming helemaal naar wens aan te passen. Maak gebruik van de eNet draadloze bedieningselement-opzetstukken Memory met de eNet draadloze wandzender. Je kunt de verlichting, jaloezieën of verwarming nu niet alleen met de opzetstukken bedienen, maar ook met de Gira System 3000-app.

Gira System 3000-app

Via de Gira System 3000-app verandert je smartphone of tablet in een schakelcentrale. Alle instellingen en mogelijkheden kun je naar wens aanpassen op het scherm van jouw keuze. Zo heb je maximale controle over je intelligente woning. En heb je een tijdprogramma gemaakt? Deze kopieer je makkelijk naar andere bedieningselement-opzetstukken.

Complete oplossingen voor iedere situatie

Gira biedt niet alleen het Gira 3000-systeem, maar biedt complete oplossingen voor installatie achteraf of in appartementen, intelligente oplossingen voor eengezinswoningen en oplossingen voor villa’s en bedrijfsgebouwen. Van draadloze besturing van geïntegreerde componenten tot KNX-installatie voor bedrade domotica en gebouwautomatisering. Gira heeft voor iedere situatie een slimme oplossing.

Klaar voor de toekomst

Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst? Kijk dan eens op de website van Gira wat ze voor jou kunnen betekenen. Wil je de slimme oplossingen zelf ervaren? Kom dan eens langs in het Gira Experience Center in Veenendaal. In een modelwoning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer demonstreert het bedrijf de mogelijkheden van de innovatieve technologieën in gebouwbesturing. Ontdek hier zelf de wereld tussen aan en uit.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Gira.

Reacties (0)