FWD Weekly update: Zwevende draaitafel en lichtgevende led-tegels

21 april 2019 2 Minuten 0 Reacties
lifx-tile-foto-3

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de zwevende draaitafel Mag Lev ML1 en brengen we meer sfeer in huis met de Lifx Tile led-tegels.

Review: Mag Lev ML1 draaitafel

Meet the Mag Lev ML1 platenspeler, een draaitafel zoals je hem niet iedere dag ziet. Dat het ontwerp innovatief is, valt bepaald niet te ontkennen. De Mag Lev, wat een afkorting is van magnetic levitation, is namelijk een draaitafel met een volledig zwevend plateau. Ja, u leest het goed: het plateau zweeft boven de console, door middel van elektromagnetisme. Hoe dat klinkt? René Smit zocht het voor je uit in de review van de Mag Lev ML1 draaitafel.

Review: Lifx Tile

Met de Lifx Tile kun je meer sfeer in huis aanbrengen door een verzameling led-tegels aan te brengen op de muur. Het product lijkt hierdoor in eerste instantie veel op de Nanoleaf Canvas. Hoe dit systeem van Lifx werkt en of de Tile bevalt, vertelt Wesley je in de review van de Lifx Tile.

Review: Samsung Galaxy S10+

De Samsung Galaxy S10+ is misschien niet de meest radicale iteratie van de Galaxy S-smartphone, maar er is genoeg om van te houden. De smartphone heeft genoeg aspecten die we nog niet eerder zijn tegengekomen op een Galaxy S-telefoon. Wesley vertelt je alles over deze nieuwe smartphone in de review van de Samsung Galaxy S10+.

Review: Arendal THX-luidspreker

Arendal is een naam die je wellicht onbekend in de oren klinkt. Wellicht is dat omdat de Noorse luidsprekerbouwer met zijn direct-verkoop-model in eerste instantie op Scandinavië mikte. Maar nu verscheept het ook zijn spectaculaire THX-luidsprekers naar de Lage landen. Jamie vertelt je alles over deze luidspreker in de review van de Arendal THX-luidspreker.

Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen de iPad Mini (2019) en de iPad Mini 4?

In maart kondigde Apple de nieuwe iPad Mini (2019) aan. Dit is de opvolger van de iPad Mini 4 uit 2015. Een logische stap zou zijn om de iPad Mini (2019) de naam iPad Mini 5 te geven, maar dit model is toch met de naam iPad Mini (2019) op de markt gebracht. Aan de buitenkant lijken beide modellen identiek te zijn, maar toch zijn er aan de binnenkant gelukkig grote verschillen te vinden. In dit artikel kijkt Tom naar de overeenkomsten en de verschillen tussen de iPad Mini 4 en de iPad Mini (2019).

Reacties (0)