FWD Weekly update: Samsung Galaxy Note 10+ en Disney+

01 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar de Samsung Galaxy Note 10+ en vertellen we je alles over de nieuwe streamingdienst Disney+.

Review: Samsung Galaxy Note 10+

Samsung brengt ieder jaar twee high-end series uit. Eerder dit jaar kreeg de Galaxy S-serie de nieuwe Samsung Galaxy S10 en dit keer is het de beurt aan de Galaxy Note 10. De kenmerkende S Pen is wederom terug en brengt nieuwe functies naar de serie toe. De Note 10 wordt in twee modellen op de markt gebracht. Naast de reguliere Galaxy Note 10 is daar ook de grotere Galaxy Note 10+. Naast een groter scherm heeft het Plus-model ook enkele andere functies die we op de reguliere versie niet terugvinden. Tom vertelt je er alles over in de review van de Samsung Galaxy Note 10+.

Disney+: dit wil je nu alvast weten over de videostreamingdienst

The Walt Disney Company heeft meer informatie naar buiten gebracht over Disney+, de videostreamingdienst van het bedrijf. Daarnaast hebben verschillende Amerikaanse media een demonstratie gekregen, waardoor we nu alvast een goede indruk krijgen van wat de dienst inhoudt. Wesley vertelt je alles over Disney+ in dit artikel.

Een veilig huis: je smarthome veilig maken en houden doe je zo

Thuis hebben we waardevolle spullen staan: hoe slimmer ze zijn, hoe duurder ze zijn. Daarom moet je je smarthome veilig maken. In dit artikel geeft Wesley een overzicht van producten die je daarvoor in huis kunt halen. Goede beveiliging hoeft gelukkig niet extreem veel te kosten.

Advertentie

Review: Panasonic TX-55GZW2004 (GZW2004-serie) oled tv en Panasonic TX-55GZ2000 (GZ2000-serie) oled tv

Voor zijn 2019 topmodel pakt Panasonic uit met een gecustomiseerd OLED-paneel dat een hogere piekhelderheid moet leveren. Gecombineerd met de HCX Pro Processor mag je dan ook absolute topbeelden verwachten. Maar er is meer, een primeur op audiovlak. Deze GZW2004-serie televisie is de eerste die beschikt over ingebouwde upfiring Atmos luidsprekers. Eric vertelt je alles over het Nederlandse model en het Belgische model.

Review: Netatmo rookmelder en Presence camera – veiligheid voorop

We hebben de afgelopen jaren diverse producten van Netatmo getest en waren over het algemeen zeer tevreden over de werking van deze smarthome-apparaten. In deze review kijken we naar twee producten die we nog niet getesten maar die belangrijk zijn om de veiligheid in en rondom het huis te vergroten; de nieuwe slimme rookmelder van Netatmo en de alweer even geleden gelanceerde Netatmo Presence buitencamera. Martijn ging ermee aan de slag. Lees het in de review van de Netatmo rookmelder en Presence camera.

Reacties (0)