FWD Weekly update: receiver met werkelijk alle streamingopties en hands-on met de Galaxy Note 9

12 augustus 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een receiver met werkelijk alle streamingopties en een hands-on ervaring met de Samsung Galaxy Note 9 en de nieuwe S Pen.

Review: Pioneer VSX-933 – receiver met werkelijk ALLE streamingopties

Door de overname van Pioneer door Onkyo en de bijhorende verschuivingen was het weer lang geleden dat we een AV-receiver van het Japanse merk onder de loep namen. De VSX-933 is een boeiend toestel om opnieuw kennis te maken met het merk: hij is met een prijs van 599 euro betaalbaar, heeft interessante opties en is gebouwd op hetzelfde platform als de nieuwe Onkyo’s. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Pioneer VSX-933.

Review: Dali Callisto 6 C – een nieuwe richting

Met de Callisto 6 betreedt Dali (min of meer) een nieuw segment: die van de actieve, draadloze speakers. Maar wel met de hifi-kwaliteit die we van de Denen gewoon zijn. Onze expert Jamie ging met de Callisto 6 C aan de slag. Lees zijn conclusie in de review van de Dali Callisto 6 C.

Hands-on met de Samsung Galaxy Note 9 en nieuwe S Pen

Samsung heeft op 9 augustus jongstleden officieel de Samsung Galaxy Note 9 onthuld. In dit artikel een eerste indruk van onze korte tijd met het aankomende toestel en zijn vernieuwde S Pen. Die stylus is nu van bluetooth voorzien en kan dus een aantal extra dingen. Wesley heeft beide producten in het echt mogen aanschouwen en gebruiken. Je leest er alles over in Hands-on met de Samsung Galaxy Note 9 en nieuwe S Pen.

Advertentie

Review: Philips Hue Still plafondlamp met afstandsbediening

We hebben de afgelopen maanden al diverse lampen en accessoires van Philips Hue getest, waaronder de Hue Calla buitenverlichting en Hue E14 kaarslamp. Signify, het bedrijf achter Philips Hue, heeft echter ook fraaie armaturen voor aan het plafond in het assortiment. Martijn neemt in deze review de plafondlamp onder de loep. Lees het in de review van de Philips Hue Still plafondlamp met afstandsbediening.

Review: Philips 55OLED803/12 (OLED803-serie) Ultra HD OLED tv

Met de 55OLED803/12 wil Philips top beeldkwaliteit leveren voor een toegankelijke prijs. Voorzien van Ambilight, de nieuwste Philips P5 beeldprocessor, verbeterd geluid en Android TV is deze set de opvolger van de POS9002-reeks. Het model is verkrijgbaar in een 55 en 65 inch schermformaat. Eric ging met de televisie aan de slag. Zijn ervaringen lees je in de review van de Philips 55OLED803/12 (OLED803-serie) Ultra HD Oled tv.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)