FWD Weekly update: Nieuwe slimme lampen en Samsung QLED-tv

18 augustus 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar nieuwe slimme filamentlampen van het Nederlandse bedrijf Innr en naar de Samsung QE55Q85R QLED-tv.

Review: Samsung QE55Q85R (Q85R-serie) QLED-tv

De Samsung QE55Q85R neemt zijn plaats in de line-up in net onder het topmodel, de Q90R. Op papier lijken de toestellen heel veel gemeen te hebben. Het belangrijkste verschil is een kleiner aantal zones in de local dimming van de achtergrondverlichting. Eric vertelt je er alles over in de review van de Samsung QE55Q85R (Q85R-serie) QLED-tv.

Review: Slimme Innr filamentlampen met E27-fitting (RF 263 en RF 265)

De concurrentie op de markt voor slimme verlichting wordt alsmaar heviger, zeker ook in Nederland. Philips mag met Hue dan marktleider zijn maar het bedrijf krijgt concurrentie van onder andere Innr. Dit Nederlandse bedrijf heeft al een aardig assortiment met slimme lampen en heeft daar onlangs de eerste filamentlampen aan toegevoegd. In deze review kijkt Martijn naar deze nieuwe filamentlampen, voorzien van een E27-fitting. Lees het in de review van de Slimme Innr filamentlampen met E27-fitting.

Review: Oppo Reno 10x Zoom

De Oppo Reno 10x Zoom is de luxe uitvoering van de normale Oppo Reno. Het toestel heeft niet alleen snellere hardware, maar komt ook met uitgebreide cameramogelijkheden. De Chinese fabrikant wil met de release van de Reno-serie ook langzaam Europa gaan veroveren, net als Huawei dat enkele jaren geleden heeft gedaan. Hoe bevalt Oppo’s nieuwste vlaggenschip? Tom vertelt het je in de review van de Oppo Reno 10x Zoom.

Review: Bowers & Wilkins Formation Wedge

Begin dit jaar zijn we naar het Britse Worthing geweest om kennis te maken met de nieuwe Formation line-up van Bowers & Wilkins. In Worthing hebben we al uitgebreid naar de speakers in de line-up kunnen luisteren, maar het echte testen komt nu pas. In deze review kijken we naar de Formation Wedge, wat wellicht qua design de meest opvallende speaker in de multiroom line-up van Bowers & Wilkins is.

Zo verwijder je de stemcommando’s van Siri (Apple Homekit)

Als je Apple Homekit in huis gebruikt, dan geef je Siri zo nu en dan eens een stemcommando. Die commando’s worden vervolgens gestuurd naar de servers van Apple, waar ze worden opgeslagen. Als je dat liever niet wil hebben, dan vertelt Wesley je in dit artikel hoe je de opnamen kunt verwijderen.

Reacties (0)