FWD Weekly update: Nanoleaf Canvas en de verwachtingen voor MWC 2019

24 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
Nanoleaf Canvas-2

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Nanoleaf Canvas, een modulair lichtsysteem met vierkante panelen, en kijken we vooruit naar de Mobile World Congress 2019.

Review: Nanoleaf Canvas

De Nanoleaf Canvas is een modulair lichtsysteem met vierkante panelen. De panelen plaats je zoals je zelf wilt. Je kiest een eigen patroon en creëert hiermee je eigen kunstwerk aan de wand. Is het een leuke gimmick? Of biedt de Nanoleaf Canvas echt een meerwaarde in de wereld van slimme verlichting? Tom vertelt het je in de review van de Nanoleaf Canvas.

MWC 2019: dit mag je verwachten van Mobile World Congress 2019

Vanaf maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari vindt MWC 2019 plaats. MWC staat voor Mobile World Congress. Dit is een beurs waar veel smartphone- en tabletproducenten aanwezig zijn om een aantal nieuwe producten te presenteren. Wij zullen op de beurs aanwezig zijn en verslag doen van alle nieuwe producten. Wat verwachten wij van de MWC 2019? Lees het in deze special.

Review: Q Acoustics Concept 300

Met de Concept 300 bewijst Q Acoustics niet enkel een ontluikende grootmacht op vlak van betaalbare hifi en surround te zijn. Het kan ook probleemloos meespelen in een hogere klasse en dat zelfs met een onderscheidende luidspreker die de oren én de ogen prikkelt. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Q Acoustics Concept 300.

Advertentie

Panasonic Convention 2019

Panasonic nodigt zijn netwerk van Europese dealers al aardig wat jaren uit om in februari een aantal dagen te zien en te beleven wat er voor het nieuwe kalenderjaar op de planning staat. Homecinema Magazine is steevast van de partij. Rob vertelt je alles over de consumentenelektronica-presentaties van de Japanse gigant in het verslag over de Panasonic Convention 2019.

Hands-on met Samsung Galaxy S10, S10+ en S10E

Tijdens een hands-on-sessie bij Samsung zijn we in de gelegenheid gesteld alvast de nieuwe Samsung Galaxy S10-modellen uit te proberen. In deze hands-on lees je meer over onze ervaringen met de Galaxy S10, Galaxy S10+ en de Galaxy S10 E.

Reacties (0)