FWD Weekly update: Mini-soundbar en OnePlus 8 Pro

03 mei 2020 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een mini-soundbar van Harmon Kardon in de Citation-serie en kijken we naar de nieuwe OnePlus 8 Pro.

Review: Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Na een mooie (maar soms wat hobbelige) start met de Citation-reeks, presenteert Harman Kardon nieuwe Citation-speakers. Zo deze Citation MultiBeam 700, een 500-euro kostende mini-soundbar met spraakbediening, Chromecast en een omhullende weergave. Jamie vertelt je alles over deze soundbar in de review van de Harman Kardon Citation MultiBeam 700.

Review: OnePlus 8 Pro

Met een prijs van tenminste 899 euro, is de OnePlus 8 Pro allang geen prijsvechter meer. Maar je krijgt er wel een hoop voor terug. Zo kun je de telefoon eindelijk draadloos opladen, ben je alvast voorbereid op het 5g-netwerk en kun je genieten van het 120Hz-scherm. Wesley vertelt je alles over deze nieuwe smartphone in de review van de OnePlus 8 Pro.

Apple HomeKit voor je smarthome

Apple HomeKit is het smarthomeplatform van Apple. Met het platform krijgen iOS- en MacOS-gebruikers toegang tot smarthomebediening. Het voordeel van dit platform is dat je geen centrale hub nodig hebt voor slimme apparaten. Maar als je een Apple TV of HomePod gebruikt, dan krijg je wel toegang tot meer mogelijkheden. Hoe het precies allemaal zit lees je in dit artikel.

Advertentie

Review: AKG K371 hoofdtelefoon

Met de K371 brengt de pro-afdeling van AKG, onderdeel van het Harman-imperium, iets bijzonders op de markt. Deze betaalbare koptelefoon is getuned volgens de Harman Curve – en klinkt dus verrassend toegankelijk. Lees er alles over in de review van de AKG K371 hoofdtelefoon.

HDMI 2.1 overzicht: Welke tv’s uit 2020 hebben welke HDMI 2.1 features?

Vorig jaar zagen we de eerste toestellen met HDMI 2.1-aansluitingen. In 2020 hoopten we op iets bredere ondersteuning, maar dat blijkt minder snel te gaan dan gedacht. De meeste fabrikanten blijven bij hun strategie van 2019, maar er is wel verbetering. Omdat de specificaties van tv’s vaak onduidelijk communiceren, maakten we het gemakkelijker voor jullie door de fabrikanten te bevragen. Dit is het overzicht van de HDMI 2.1-features voor de 2020 televisies. Lees hier het overzicht van de HDMI 2.1-features voor de 2019 televisies.

Review: Plugwise Smile P1 (V3)

We gaan al slim om met onze verlichting, onze verwarming, onze beveiliging en zelfs onze muziek en videocontent. Maar, van slim wonen is natuurlijk pas echt sprake als we ook kijken naar het energieverbruik. Inzage hebben en hierop in kunnen spelen maakt het slimme huis nog veel slimmer. In deze review kijken we naar de Plugwise Smile P1 (versie 3) waarmee je zelf inzage in je energieverbruik krijgt.

Reacties (0)